TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

7:46

RANO

MINEA

7:40

SKITNICA

FRAJLE FT. JASNA ZLOKIC

7:36

ZASTO ZATO

NINA DONELLI

7:29

DESET ANDELA

MARKO SKUGOR

7:25

SE VEDNO SVA ISTA

VICTORY

7:25

24000 POLJUBOV

MAGNIFICO

08. 05. 2016 13:19 | mg

Aktualovki Tanja Seme in Mojca Gornik na večerji prvakov!

V restavraciji Tabor v Podbrezju sta bili Tanja in Mojca priči, da skakalci obožujejo morsko hrano !

V petek, na predvečer tradicionalnega skakalnega tekmovanja starih orlov v Snebanjah pri Tržiču, je na pobudo Bojana Križaja potekalo sproščeno druženje naših najboljših smučarskih skakalcev.

ARS_1058.jpg
V Bangkoku si je skakalni as najprej privoščil juho tom yum.
Radio Aktual

Prijetno druženje ob nepozabnih kulinaričnih doživetjih je pričarala Ribja restavracija Tabor v Podbrezju.
Verjetno še ni bilo srečanja, kjer bi se zbralo toliko sedanjih in nekdanjih legend smučarskih skokov in poletov, saj so se zbrali naši svetovni prvaki, zmagovalca svetovnega pokala- dobitnika velikega kristalnega globusa, dva svetovna rekorderja in seveda vodstvo te smučarske panoge.

Jože Šlibar, Franci Petek, Primož Peterka, Robert Kranjec in Peter Prevc! Zaradi obveznosti  se srečanja ni udeležil le Rok Benkovič. Peter Prevc in Rober Kranjec sta med drugim povedala, da so se priprave na novo sezono že začele, v obliki suhih treningov in vaj z utežmi. Pred začetkom nove sezone pa našega asa Roberta Kranjca čaka še operacija poškodovanega komolca.

Med druženjem so začeli tudi dražbo rumene majice vodilnega v svetovnem pokalu, ki jo je Peter Prevc nosil na eni izmed tekem pretekle sezone. Dražba  poteka  na spletni strani Nordijskega smučarskega društva Tržič FMG do 16. maja, z zbranim denarjem pa bodo pomagali mladim skakalcem tržiškega društva pri nakupu opreme
.

Fotogalerija