TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

10:18

HVALA, KER SI OB MENI TI

TANJA ZAGAR

10:15

ZUTO

NEDA UKRADEN

10:11

SEKUND ILI DVA

MARKO SKUGOR

10:05

SAMO MORE TO ZNA

MLADEN GRDOVIC

9:56

MOJA MALENA

SASA KOVACEVIC

05. 05. 2016 10:49 | AA

URBANI IN ZELENI dogodek: kulinarika, sejem, delavnice in knjižnica!

Ta konec tedna bo Ljubljana še več kot Zelena prestolnica Evrope, saj se bo v mestu zvrstilo kopico aktivnosti.

Tudi ploščad pred Hotelom Park se bo prelevila v fuzijo božanskih okusov in unikatnih stilov na dogodku URBANI IN ZELENI. Čaka vas svojevrsten dogodek in odlično mesto za sobotno druženje!!

KULINARIČNI urbani ŠOV

Ker odvržena hrana predstavlja pereč problem današnje družbe, si boste v okviru projekta FoodPlus v sodelovanju s FullBlissLiving zelo PRAKTIČNO in zabavno razširili obzorja: kako izkoristiti sekundarna živila, preden postanejo odpadek.

Kamala, tekmovalka letošnjega Masterchefa in FoodPlus ambasadorka, bo med 10. in 16 uro ustvarjala chefovske kreacije in z veseljem delila nasvete, kako iz skoraj odpadne hrane ustvariti odličen krožnik. Pa še to – to bo počela v dvonadstropnem avtobusu!

V soboto torej NE kuhate, pač pa pridete na malico ali kosilo h Kamali.

Ljubitelje sladoleda v restavraciji Park čaka 100 % naravni in domači sladoled. Prevzeli vas bodo tako klasični okusi, kot okusi ajde in medu. Za tiste najbolj sladkosnede imajo pripravljeno še sobotno super akcijo: torta + kepica sladoleda le za 3 evre!

Na UNIKATNEM SEJMU lepih reči boste lahko kupili slovenske unikatne izdelke: domače piškote iz divjih rastlin, med, mikrozelenje, bio kozmetiko in čistila, izdelke in nakit s prav posebno energijo ter unikatne kreacije iz druge roke.

Otroci bodo svojo kreativnost izražali na DELAVNICI risanja MANDAL, ki jo bo vodila Tadeja Hodaya Jakopin. Potekale bodo med 10:30 in 12:00 ter od 14:00 – 15.30.

Ob 12:30 pa se bodo podali še v knjižni pravljični svet.

Da pa bodo otroci tudi sami poskrbeli, da naš planet ostane zelen, bodo skozi poučne delavnice poskrbele še luštne predstavnice MISS ZEMLJE.


Pod krošnjami dreves se boste od sobote naprej lahko sprostili v KNJIŽNICI V PARKU. Kako se lahko z naravo povežete še bolj, vam bo ob 12. uri razkrila šepetalka dreves KATARINA ČUK.

Spremljajte jih tudi preko Facebook strani #UrbaniInZeleni #UrbanAndGreen

https://www.facebook.com/events/1807114656177962/?active_tab=posts

Vabimo vas, da se v soboto, 7. maja sprehodite do Hotela Park in se v podružite v urbano zelenem okolju.

Kako do lokacije?

Hotel Park se nahaja 5 minut hoje od Tromostovja po Trubarjevi ulici ali od osrednje železniške postaje: http://www.hotelpark.si/si_kako-do-nas,144.html

Oglasno sporočilo

Fotogalerija