TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

20:09

LA CAMISA NEGRA

JUANES

20:05

ZAGREB IMA ISTI POZIVNI

PARNI VALJAK

20:01

AKO ODES

ZELJKO BEBEK & ALKA VUICA

19:57

NIKOGA NISAM VOLIO TAKO

PETAR GRASO

19:53

NO STRESS

TONCI HULJIC & MADRE BADESSA

19:50

LAZU LAZU SVE

TEQUILA

25. 04. 2016 09:02 | I.K.J.

Veliki ABBA spektakel spravil Halo Tivoli na noge!

ABBA Real Tribute Band tudi v Sloveniji poskrbel za pravo evforijo

Prejšnji konec tedna je Event24 v Slovenijo pripeljal skupino ABBA Real Tribute Band, eno najboljših skupin, posvečenih skupini ABBA, ki je v ljubljanski HalI Tivoli poskrbela za zares nepozaben večer in spravila obiskovalce na noge.

Bleščeče obleke, sijajna koreografija in glasovi, kot da bi ponovno oživela skupina ABBA. Največje uspešnice ene najbolj popularnih skupin na svetu v mojstrski izvedbi ABBA Real Tribute Banda prav nikogar niso pustile ravnodušnega. Mamma Mia, Dancig Queen, Take A Chance on Me, Super Truper, The Winer Takes It All, Chiquitita, Fernando, Gimme! Gimme! Gimme!, Waterloo ... Hala Tivoli je pela in plesala, kot že dolgo ne.

Za ogrevanje so ta večer poskrbeli Marvin Show band, pravi spektakel pa se je začel z nastopom težko pričakovane skupine ABBA Real Tribute Band. Kot gostja presenečenja je nastopila Zala Smolnikar, letošnja finalistka iz oddaje Slovenija ima talent, spremljal jo je Matic Smolnikar. Kot gost presenečenja je nastopil tudi Daniel Rampre, imitator Joe Cockerja, s spremljevalko Andrejo Čamernik.

Slovenci smo ta večer ponovno dokazali, da navdušenje – kaj navdušenje, prava evforija - nad skupino ABBA ni prav nič manjša kot nekoč. In če boste v bližnji prihodnosti še kje naleteli na koncert ABBA Real Tribute Banda - vsekakor priporočamo!

Fotogalerija