TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

18:23

MAMIS ME

INES ERBUS

18:22

TAJNE NASE

IVAN ZAK

18:21

SEDAMNAEST TI JE GODINA

HARI MATA HARI & TAJCI

18:14

STEVILKA 3

TANJA ZAGAR

18:11

VJERUJ MI JEDINA

LJUBAVNICI

18:08

KAMIONDZIJA

LUKA BASI

17:58

ZA DOBRA STARA VREMENA

NOVI FOSILI

22. 04. 2016 16:27 | I.K.

AKTUALOV DAN SREČE: predstavljamo vam uradni aftermovie!!!

Aktualovci smo na Aktualov dan sreče uspešno osrečili natanko 2616 ljudi - dokaz najdete v spodnjem videu! ;)

Klemen Bunderla, Mojca Gornik, Aktualko, Vzajemko in mični Aktualovi hostesi so se po lanskem neverjetnem uspehu, ko so osrečili rekordno število ljudi, spet odločili osrečiti vse tiste, ki čez leto skrbijo za nas in jim pozornost vse premalokrat vračamo, vse tiste, ki bi jim košček sreče v tem trenutku prišel zelo prav, pa tudi najmlajše ... Tudi letos jim je to več kot sijajno uspelo,  saj so skupaj osrečili skoraj  3000 ljudi!

Vesela druščina se je na pot podala z Aktualovim avtobusom Ljubljanskega potniškega prometa. Najprej so obiskali otroke in vzgojiteljice v sosednjem vrtcu Pedenjped v Vevčah in jih razveselili z bomboni, baloni, štampiljkami, predvsem pa s srečnimi piškoti, ki so jih okrasili sami. Bilo je zelo veselo, pelo se je in plesalo kot že dolgo ne!

Nato so se podali na Pediatrično kliniko, kjer so srečo uspešno razdelili med tiste, ki jo še kako potrebujejo in so jih bili še posebej veseli – med bolne otroke in medicinske sestre. Mimogrede so se ustavili tudi na Zavodu za transfuzijo, kjer so vsaj za trenutek srečili tudi druge bolnike in bolnišnično osebje.

Obiskali so tudi reševalce Reševalne postaje v Mostah, ki vsak dan rešujejo življenja in si srečo vsekakor zaslužijo. Misijo osrečevanja so nato sklenili v središču Ljubljane, kjer so mimogrede osrečili še kup mimoidočih.

Mojca in Klemen, ki sta se ta dan pomerila, čigava srečna misel bo všeč večim ljudem, pa sta dobila tudi zmagovalno misel. Tokrat je Mojco z veliko prednostjo premgal Klemen z mislijo Toneta Pavčka:

Na svetu si, da gledaš sonce, na svetu si, da greš za soncem, na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš sence.

Na koncu so bili vsi skupaj zelo zadovoljni, saj so prešteli, da so uspešno osrečili natanko 2616 ljudi. Srečna pa je bila tudi Mojca, ki je kazen »odslužila« v zavetišču za živali Ljubljana.

Aktualov dan sreče je letos potekal v organizaciji Radia Aktual in v sodelovanju z zavarovalnico Vzajemna.

Več fotografij si lahko odgledate na Facebook strani Radia Aktual.

PS: NAJ BO VSAK VAŠ DAN SREČEN DAN! :)

Oglasno spročilo

Videogalerija

Fotogalerija