TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

12:55

NIKOTIN

NATASA BEKVALAC

12:51

LAMBADA

KAOMA

12:47

DUKATI

DAVOR BORNO

12:41

DIZEM SIDRO

OLIVER BEREKIN

12:37

DEKOLTE (JA NA TEBI VOLIM SVE)

GAZDE

12:33

TISINA

MASSIMO

25. 01. 2016 13:10 | IKJ

Jutranji, JUTRANJI PROGRAM Radia Aktual!

Najbolj zabaven JUTRANJI PROGRAM z najbolj zvezdniško zasedbo!

Mojca Gornik in Klemen Bunderla ter Tanja Seme in Evgen Ban so tisti Aktualovi voditelji, ki vas vsako jutro že navsezgodaj spravljajo v dobro voljo z obilico zabavnih domislic in glasnega smeha, v spremstvu s koristnimi aktualnimi informacijami in največjimi Aktualovimi hiti. Ker vemo, kako zelo radi jih poslušate, smo vam jih želeli tudi pokazati!

Zagotovo vas zanima, kako izgleda, ko Mojci Gornik uspe v zadrego spraviti celo Klemna Bunderlo? Kako je to slišati, zagotovo že veste, kako pa je videti? In kako se ujameta dva tako zanimiva temperamenta, kot je Savinjski v podobi Tanje Seme in Tržaški v podobi Evgena Bana? To si je vsekakor vredno tudi ogledati!

Fotografiranje smo odpeljali v salonu pohištva Lido, kjer so se voditelji – v spremstvu glasnega smeha, kajpada - za en dan prelevili v prave hollywoodske zvezdnike. Z veseljem so se preizkusili v najrazličnejših vlogah - od Jamesa Bonda vse do glavnih junakov iz Titanica ...

Vas zanima, kako so se odrezali? Kako je prišla do izraza kemija med voditeljema v različnih vlogah? In kako jim je uspela zadnja scena, ko so se znašli vsi skupaj v isti postelji ...!? Oglejte si fotografije in se prepričajte na lastne oči!

Ob fotografijah vam dodajamo tudi nekaj tistih izza kulisja, ki so nastale med obilico smeha ... Verjamemo, da boste takoj odkrili, katere so tiste »zares« in katere »za hec«.

Ja, zares škoda, ker jih lahko samo poslušamo!

Fotogalerija