TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

18:54

SVE IL' NISTA

E.T. & BARUNI

18:49

I HAVE A DREAM

ABBA

18:46

TI SI MI BILA NAJ, NAJ

INDEXI

18:41

PROPLAKAT CE SRCE

KLAPA SUFIT

18:37

EVO NOCI, EVO LUDILA

VLADO KALEMBER

18:33

KOT PTICA

VILI RESNIK

18:28

LJEPOTA

AL TURNER & EMILIA KOKIC

18:24

JOS SI SVE U MENI

PRAVILA IGRE

18:20

VANILIJA

TEQUILA

18:16

BIRAJ TI

ZDRAVKO COLIC

15. 12. 2015 21:58 | ps

Radio Aktual v živo tudi ponoči!

24-urni radijski program v živo! Radio Aktual postaja prvi slovenski komercialni radio, ki si upa narediti ta drzen korak.

Aktualova sovica :)

Raziskave kažejo, da kar četrtina Slovencev ponoči ne more spati. To pomeni, da nas ponoči ne spi več kot pol milijona! Poleg še skoraj 160.000 vseh tistih, ki ponoči delajo in še nešteto drugih, ki se ponoči radi zabavajo.

Zabava, aktualno in informativno

Ste med njimi? Potem je to dobra novica tudi za vas! Z nočnim programom Radia Aktual se lahko odslej zabavate vso noč, saj boste v najboljši družbi s priljubljenimi Aktualovimi voditelji in Aktualovimi hiti ter v vsakem trenutku na tekočem z vsem aktualnim dogajanjem.

Nove moči pred mikrofonom

Da bodo vaše noči še bolj zabavne, je Radio Aktual ob tej priložnosti že okrepil ekipo sodelavcev. Aktualov nočni program vodijo priljubljeni Aktualovci, ki ustvarjajo tudi dnevni program, pridružili pa so se jim še štirje novi prikupni glasovi: Mojca Dolinšek, Nika Dodig, Erika Kralj in Štefan Šarkezi.

novi.jpg
Novi Aktualovci Štefan, Erika, Nika in Mojca



V Aktualovem studiu tako te dni že prekipevajo od dobre volje in smeha, sicer pa se lahko prepričate na lastna ušesa – vabljeni na Aktualovo zabavo podnevi in ponoči, 24 ur na dan!