TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

11:51

ZAGRLI ME

PRAVILA IGRE

11:49

NAPILE SE ULICE

BIJELO DUGME

11:43

ZAKLAD

MARAAYA

11:38

STO IMAM OD ZIVOTA

DAVOR BORNO

11:35

NA BACVAMA VINA

DAVOR RADOLFI & RITMO LOCO

11:29

ZA SVE MOJE BIVSE

BEGINI

11:25

ZOVES ME NA CASU VINA

MALIGANI

11:22

NEKA SE DRUGI RADUJU

OLIVER DRAGOJEVIC

11:17

OLJKE ROZMARIN IN SOL

MARKO VOZELJ IN MOJSTRI

11:13

ZA DOBRA STARA VREMENA

NOVI FOSILI

04. 12. 2015 09:08 | E.A.

Generalni pokrovitelj Aktualovega koncerta je...

...Tudi letos MODIANA!

V studiu se je te dni oglasila tudi direktorica Modiane ga. Jerneja Jager. Modiana je namreč ponovno generalni pokrovitelj, tokrat našega rojstnodnevnega koncerta, ki bo 4. decembra v dvorani Stožice. Ker je Klemen Bunderla zbolel, je namesto njega vskočil Mitja Grazar, ki tudi nima nič proti, če bi mu obleko za na koncert izbrali v Modiani.

K obleki pa sodi tudi primeren parfum. Morda še kdo ne ve, ampak poleg Modiane pod njihovo okrilje spada tudi Modna hiša v Mariboru in Maxi, sočasno pa tudi parfumerije Beautique, v katerih do konca meseca ob nakupu dobite knjižico ugodnosti, ki vam omogoča popuste v najbolj veselem mesecu – decembru.

In ko smo že pri popustih - Modiana je znana tudi po velikih popustih – tudi do 70 odstotkov – zato se drage dame, ki se rade oblečete poslovno, ozrite po letošnjih modnih kosih - hlačnih kostimih, kot tudi tistih s krilom, dovoljeno je tudi kombiniranje različnih tekstur in barv. Zagotovo je obvezni del takšne garderobe prefinjena bluza, ki lahko poslovno strogost naredi veliko bolj ženstveno.

Prihaja torej veseli december, zato vam direktorica ga. Jager svetuje, da oblecite tisti kos oblačila v katerem se počutite udobno, prijetno ali celo zapeljivo. Če ženska izžareva samozavest, ji vse pristoji in to se opazi. Seveda pa v Modiani ne zavračajo moških, zato vabljeni!


Preverite lahko tudi, kako se je Aktualov voditelj Klemen Bunderla v Modiani pripravil na vodenje Aktualovega 8.rojstnega dne: 

Fotogalerija