TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

1:22

DOBRODOSLI V RAJU

ZVITA FELTNA

1:18

TRAG U BESKRAJU

OLIVER DRAGOJEVIC

1:13

JOS I DANAS ZAMIRISI TRESNJA

GAZDE

1:08

SELIM TI JA

DORIS DRAGOVIC

0:58

ZOVEM TE JA

DANIJELA MARTINOVIC

0:55

MOJA LIPA DALMATINKA

DARUS DESPOT

0:48

KLAPA INTRADE

TOMISLAV BRALIC & KLAPA INTRADE

0:46

SAMO MORE NOSIM JA U DUSI

TOMISLAV BRALIC & KLAPA INTRADE

0:41

NOCOJ

MANCA SPIK

0:35

LE S TEBOJ

DOMEN KLJUN

08. 10. 2015 10:50 | E.A.

Aktualovci zapeli z Janom Plestenjakom!

Jan Plestenjak se vrača na glasbeno sceno s prvim singlom Stara dobra. Pevec je k sodelovanju povabil Aktualovce Klemna Bunderlo, Mitjo Grajzerja in DJ Dadya!

Foto: M24

V novi izvedbi pesmi je vsak od ustvarjalcev prispeval svoj delček in ji tako vtisnil osebni pečat. Razlog, da je glasba uspela, se zagotovo skriva tudi v tem, da se vsi zelo dobro razumejo, zato so se pri snemanju neznansko zabavali.

Klemen Bunderla in DJ Dady sta bila ta dan še posebej razposajena, zato smeha v studiu ni manjkalo. Janja Ulaga in Mitja Gajzar pa sta povedala: »Bilo je zabavno, presenetljivo gladko je šlo in hitro smo končali. Precej daljše so bile priprave na to, pričakovali smo precej komplikacij in pikolovskega pristopa, pa ni bilo tako. Tako da še zdaj ne veva ali sva tako dobra ali je bil samo tako zelo dober dan«.

IMG_8948.jpg

"Pesem je vse prej kot zabavna"

Jan Plestenjak je o pesmi dejal, da je vse prej kot zabavna, a da je optimistična: "Zgodba govori o tem, da v življenju pride trenutek, ko se ti vse podre. Tudi pri meni se je to večkrat zgodilo, pa je prišel trenutek, ko sem v lokalu srečal stare prijatelje in DJ-a prosil, da mi zavrti skladbo, ki sem jo včasih rad poslušal, torej staro dobro. V trenutku je svet spet začel dobivati barve."

Z novo pesmijo najbolj priljubljen slovenski glasbenik in avtor številnih uspešnic napoveduje izid že trinajstega studijskega albuma, ki nosi naslov Dvigni krila. Na Radiu Aktual lahko glasbo, ki so jo posneli skupaj, že poslušate, album Jana Plestenjaka z enajstimi novimi pesmimi pa boste lahko poslušali v živo 10. decembra na koncertu v Hali Tivoli.

Kako so se ustvarjalci zabavali ob snemanju si lahko ogledate v spodnjem posnetku!

Videogalerija

Fotogalerija