TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

6:54

NIJE VREDNO SINE MOJ

KEMAL MONTENO & DUSAN SVILAR

6:52

RAD JO IMAM

ROK N BAND

6:46

MIRUJ SRCE

TOMISLAV BRALIC I KLAPA INTRADE

6:40

KAD BOG NAS U JEDNO SPAJA

MARKO SKUGOR

6:39

A CA JE LIPA

OLIVER J. BEREKIN

6:36

TI SI ME CAKALA

VILI RESNIK

05. 10. 2015 13:00 | Radio Aktual

Aktualov osmi rojstni dan

Ljubljana, Hala Tivoli, 4. december 2015 – Prihaja najbolj nora zabava letošnjega veselega decembra, Aktualov osmi rojstni dan.

Najbolj vroči nastopajoči

Tokrat bodo na oder ljubljanske Hale Tivoli stopili najbolj legendarni, najbolj živahni in najbolj priljubljeni izvajalci zabavne glasbe pri nas. Legendarni Davor Radolfi s skupino Ritmo Loco, živahni šarmer Davor Borno, trenutno najbolj zaželeno klapsko ime Klapa Kampanel, slovenski ultra zabavljači Kingston ter vedno bolj uveljavljena Grupa Vigor. Nastopajoči obljubljajo noro zabavo in najboljši izbor hitov, Aktualovci pa poskrbimo, da bo vse ostalo kot mora biti!!

Tudi na letošnjem koncertnem rajanju bomo poskrbeli za kopico glasbenih presenečenj, ki bodo paša za oči in ušesa.

Galama, Aktualko, hostese in torta

Za nepozabno zabavno doživetje bodo poskrbeli naši najboljši! Uvodu v koncert bosta tudi letos dirigirala priljubljena voditelja Anita Gošte in Dean On The Mike, za največ norčij in damskih omedlevic bo poskrbel Aktualko, na prizorišču pa bo tudi lepo število prikupnih Aktualovih mornark, ki bodo obiskovalcem delile darila.

Aktualove mornarke

Kot se za pravo rojstnodnevno zabavo spodobi, bomo tudi mi upihnili osem svečk in med obiskovalce razdelili torto velikanko!

Vstopnice in nagrade 

Vstopnice so na voljo na vseh Eventimovih prodajnih mestih in na spletni strani www.eventim.si, v poslovalnicah Pošte Slovenije in na Petrolovih bencinskih servis. Prodaja vstopnic se začne 7. oktobra. Aktualovi koncerti so se doslej vedno hitro razprodali, zato obiskovalcem predlagamo, da si čimprej zagotovite svoje vstopnice.

Obiskovalcem na invalidskih vozičkih bomo omogočili brezplačno vstopnico ter spremljanje koncerta v neposredni bližini odra in zaodrja. Vstop je brezplačen tudi za otroke do 6 let starosti.

V času pred koncertom bomo Aktualovci za poslušalce in imetnike vstopnic na naši Facebook strani, Aktualovi spletni strani in v Aktualovem radijskem programu pripravili posebne nagradne igre.


Vse informacije, novice, vprašanja in pobude v zvezi s koncertom so na voljo na Facebook dogodku Aktualov 8. rojstni dan.