TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

8:25

NA POLA

JOVALIUS

8:19

ANGEL

TILEN LOTRIC

8:13

DANI I GODINE

NINA BADRIC

8:07

UVIK ISTI

PETAR GRASO

7:57

KUPIT CU NAM SAT

ZELJKO BEBEK

7:54

PIJAN OD LJUBEZNI

ZAN SERCIC

25. 09. 2015 15:42 | PS

NAGRADNA IGRA LORD OF THE DANCE: Matej v šoli irskega plesa

V Ljubljano prihaja Lord of the Dance in Aktualovec Matej se je odločil tudi sam preizkusiti nekaj gibov, ki jih bo prikazal plesni spektakel.

V Ljubljano bo 18. oktobra prišel največji plesni spektakel Lord of the Dance. Dvorane po vsem svetu so razprodane in organizatorji so morali tudi sprva oglaševano Halo Tivoli nadomestiti z večjimi Stožicami.
Vabilo na nepozaben show pa ni pustilo hladnega tudi Aktualovega priljubljenega voditelja Mateja Kirna Stariča. Sicer velik ljubitelj plesa, pred leti je celo tekmoval, je sprejel nemogoč izziv – sklenil je, da bo v enem samem dnevu postal mojster teh več kot 2000 let starih plesov.
Podal se je naravnost v Šolo irskega plesa, kjer mu je prijazna in predsvem zelo potrpežljiva vaditeljica Katja Granda pokazala osnovne korake in obrate.




NAGRADNA IGRA


PRIPLEŠITE SI VSTOPNICO ZA SVETOVNI SPEKTAKEL LORD OF THE DANCE!

Preizkusite se v plesu in nam pošljite 10 sekundni posnetek, kako plešete (ni nujno, da irski ples!) na info@event24.si. Izbrali bomo najboljšega in mu podelili 2 brezplačni vstopnici za najbolj obiskan plesni spektakel na svetu Lord of the Dance!