TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

21:12

KOT PTICA

VILI RESNIK

21:09

NE MOGU DA TE ZABORAVIM

ZDRAVKO SKENDER

21:05

TI SI PJESMA MOJE DUSE

MISO KOVAC

20:58

LETIM

ZAN SERCIC FEAT. SAKALI

20:55

SRICA MOJA, ZIVOT MOJ

BRANIMIR BUBICA IN KLAPA SEBENICO

20:52

ZAVELA ME ANA

MEJASI

20:48

ZASTO ZATO

NINA DONELLI

20:44

NE MOGU TI RECI

OLIVER DRAGOJEVIC

20:41

SEKUND ILI DVA

MARKO SKUGOR

20:37

PIJEMO DANIMA

DJOMLA KS FT. MAMBO KINGS

25. 09. 2015 13:20 | ps

Kompasove počitnice z Aktualom in Klemnom Bunderlo

Prihaja najboljša ponudba letošnje jeseni. Z Aktualom in Klemnom Bunderlo lahko preživite najboljše jesenske počitnice na sončni dalmatinski obali.

V času zlate jeseni, od 24. oktobra do 27. oktobra bomo Kompas Klub in Radio Aktual svoje prijatelje in zveste poslušalce odpeljali v topli Šibenik, v prelepo naselje Solaris, ki slovi po izjemni turistični ponudbi za družine in otroke.

Naš paket bo vključeval tri polpenzione ter kopico drugih privlačnih vsebin: Lucija Čirovič vas bo učila veščin nastopanja, Martina Razinger bo poskrbela za vaš popoln izgled in ličenje, pevsko znanje pa boste lahko izpopolnili s Klemnom Bunderlo. Za otroke pripravljamo tudi ustvarjalne delavnice, mamice pa bomo vsak dan povabili k jutranji telovadbi.

Poskrbeli bomo tudi za večerne programe! Najmlajšim Aktualovcem bo namenjen čisto pravi Mini disko s Kompasovimi animatorji, malce starejši pa se bomo zabavali ob glasbenem kvizu, nastopu dalmatisnkih klap, norem standup-u Lucije Čirović ter zabavnem zaključnem večeru s priljubljenim Klemnom Bunderlo.

Vse informacije o nepozabnih počitnicah v letošnji najbolj poletni jeseni najdete v Kompasovem spletnem katalogu, v prihodnjih dneh pa ušesa na paclje, saj bodo naši voditelji razkrili vsa presenečenja, ki vam jih še pripravljamo.

Prijave na klicni center Kompas: 01 2006 111.

Fotogalerija