TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

13:34

KAD SE RODIS USRID SPLITA

LUKA NIZETIC

13:29

SKINI MI SE S VRATA

DRAZEN ZECIC

13:25

JUBIN TE

KLAPA SUFIT

13:24

ZA TVOJE SNENE OCI

COLONIA

13:21

JOS TE SANJAM

KLAPA KAMPANEL

13:18

TI SE LJUBIS (NA TAKO DOBAR NACIN)

BAJAGA & INSTRUKTORI

24. 09. 2015 12:11 | PS

Pred Aktualovim rojstnim dnevom: letos nastopajoče izbirate vi!

V ljubljanski Hali Tivoli bomo tudi letos pripravili Aktualov rojstni dan. Obeta se še boljša zabava kot doslej, nastopajoče bodo tokrat izbrali poslušalci!

Vedno polna Hala Tivoli

Kot veli tradicija, bomo Aktualovci tudi letos pripravili največjo rojstnodnevno zabavo. Glasbeni spektakel, ki se bo odvil v Hali Tivoli, 4. decembra 2015 in bo obeležil Aktualov osmi rojstni dan, bo poskrbel za vse, kar nora zabava mora zagotoviti.

Obiskovalcem bomo ponudili pijačo, jedačo, nagradne igre, družbo in fotografiranje z najboljšimi Aktualovimi priljubljenimi voditelji, Aktualkom in njegovimi hostesami, poskrbeli pa bomo tudi nore nastope najbolj vročih glasbenih ustvarjalcev ta trenutek.

A pri izboru glasbenikov bo naša ekipa tokrat vajeti predala poslušalkam in poslušalcem. Od ponedeljka, 28. septembra, do ponedeljka, 5. oktobra bomo v vsakem jutru v rubriki Glasbeni dvoboj ponudili dve skupini ali glasbena izvajalca, poslušalci pa boste s svojim všečkanjem na Facebooku in glasovanjem v spletni anketi odločili, kateri od dveh naj stopi na oder Aktualovega osmega rojstnega dne. Tako bomo v začetku oktobra že predstavili celoten seznam nastopajočih.