TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

10:18

HVALA, KER SI OB MENI TI

TANJA ZAGAR

10:13

RECI CES MI FALA

KLAPA RISPET

10:11

SEKUND ILI DVA

MARKO SKUGOR

10:05

SAMO MORE TO ZNA

MLADEN GRDOVIC

9:56

MOJA MALENA

SASA KOVACEVIC

9:52

SVE JOS MIRISE NA NJU

PARNI VALJAK

9:47

KAD SI REKLA DA ME VOLIS

DINO MERLIN

9:44

SKITNICA

JASNA ZLOKIC

9:37

ANGEL VARUH

BOZIDAR WOLFAND WOLF

9:34

ISTI KA I TI

JURE BRKLJACA & DINO PETRIC

18. 05. 2015 05:55 | E.A.

NAGRADNA IGRA: Živjo sosed!

Foto: www.mercator.si

Ste vedeli, da v mesecu maju praznujemo evropski praznik sosedov, namenjen obeležitvi povezovanja in sobivanja v lokalnem okolju, skratka povezovanju sosedov. Na praznik sosedov se ljudje v soseskah med sabo družijo in si pripravijo pestro dogajanje. Mercator, sosed kupcem na vsakem koraku, bo na svojih prodajnih mestih organiziral Mercatorjev dan sosedov,  vseslovensko sosedsko druženje, ki so mu nadeli krovno ime »Živijo, sosed«. V vseh krajih, v katerih so prisotni,  želijo ustvariti prisrčno sosedsko vzdušje. Skupaj s sodelavci, kupci, sokrajani. Vabljeni neposredni sosedje, vrtci, društva, šole…., da se pridružijo in skupaj z nami sooblikujejo sosedsko srečanje.  

In ravno zato sta se vaša najboljša soseda: Mercator in Radio Aktual odločila, da vam v tem tednu pripravita izredno nagradno igro: Živjo sosed! Dobro je imeti dobrega soseda. In ravno zato vas bomo cel ta teden spraševali, kaj vse si lahko sposodite od dobrega soseda!

Sladkor? Kava? Mešalec? Kaj še? V vsaki nagradni igri, ki bo potekala 2x dnevno, bosta izmenično tekmovala 2 poslušalca v naštevanju stvari, ki si jih lahko sposodimo pri dobremu sosedu. Tisti, ki mu ne zmanjka idej za izposojo, si bo priboril bon v vrednosti 40€ v Mercatorju!

Splača se! Prvič v jutranjem in drugič v zgodnje popoldanskem terminu! Najboljši sosed na Aktualu! 01 58 58 880! Telefonska, ki si jo boste morali zapomniti!