TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

0:32

NAJBOLJI KLUB U GRADU

NEDA UKRADEN

0:28

STO ZIVOTA

DINO PETRIC FT. KATARINA GRUJO

0:25

DOLAZI TRIDESETA

BEGINI

0:22

NA VETRU S SEVERA

JAN PLESTENJAK

0:18

FALI MENI ONA

JOLE

0:15

PUTNIK TVOGA BRODA

MARKO SKUGOR

22. 01. 2015 10:53 | E.A.

AKTUALOV DAN ŽENA- 7.3.2015!

ZA VSTOPNICE KLIKNITE TUKAJ!

Spet vas vabimo na edinstveni glasbeni spektakel- AKTUALOV DAN ŽENA.  Koncerti z najboljšo publiko postajajo tradicionalni in zato se tudi tokrat veselimo vaše družbe. 7. marca bomo v Hali Tivoli poskrbeli za noro Aktualovo zabavo.

Najcenejše vstopnice bodo v prodaji od 26. 1 naprej. Ste pripravljeni na novo, noro, dolgo in predvsem glasno noč?

ZA VSTOPNICE KLIKNITE TUKAJ!

Na letošnjem Aktualovem dnevu žena bodo poleg simpatičnih Učiteljic za prvovrstno glasbeno doživetje poskrbeli še tamburaška skupina Begini, Grupa Vigor, Kvatropirci, Klapa Rišpet in Jole.


AKTUALOV DAN ŽENA
Čeprav je koncert ob mednarodnem prazniku žena namenjen predvsem nežnejšemu spolu, bo zabava nepozabna izkušnja prav za vse, saj bo poskrbljeno za prijetno druženje in številna presenečenja.

Pod imenom Učiteljice ustvarjajo tri simpatična dekleta iz Kutine, Ljubljane in Koprivnice. Matea, Ana in Silvia se lahko pohvalijo že s tremi velikimi hiti, ki so jih ustvarile z Jasminom Stavrosom (Nema natrag), Nedo Ukraden (Noći u Brazilu) in Severino (Generale).

Grupa Vigor, ki je nastala leta 1992, velja za eno najbolj priljubljenih skupin v zadnjem letu in nastopa z bogatim glasbenim repertoarjem. Ne nazadnje bosta tu še štiričlanska zasedba Kvatropirci, ki izvaja dalmatinske pesmi, ter izjemno popularna tamburaška skupina Begini, ki je že tradicionalno del Aktualovih dnevov žena. Za konec pa ne bo manjkal niti Jole, ki je znan po uspešnicah, kot so Duša od papira, Nosi mi se bijela boja, Otvori mi draga, Ptice putuju ter Kada žene tulumare...

ZA VSTOPNICE KLIKNITE TUKAJ!


Mi se že veselimo!


Se vidimo!

Ekipa Radia Aktual