TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

18:41

RECI MI TIHO TIHO

NOVI FOSILI

18:37

MOJE PROLJECE I LJETO

DUSKO LOKIN

18:34

ZOVES ME NA CASU VINA

MALIGANI

18:30

TAKNI ME NOGON ISPOD LANCUNA

RISPET

18:26

VECERAS JE NASA FESTA [HD]

TOMISLAV IVCIC

18:23

MALO MALO

NINA PUSLAR

15. 04. 2024 14:00 | A.S./Svet24

Manca Špik verjame v ljudi, a če jo razočarajo ...

Manca zares verjame v dobro v ljudeh. Včasih se zato tudi opeče. Foto: Marko Vavpotič/Media 24

Priljubljena pevka Manca Špik je pred kratkim izdala novo pesem Če verjameš v ljudi. K sodelovanju je spet povabila Kvatropirce, s katerimi je že uspešno soustvarjala. Za Svet 24 je povedala kar nekaj zanimivi stvari o sebi, čeprav Manca zasebnosti ne razkriva prav rada. Tako je povedala, da zares verjame v dobro v ljudeh, najprej opazi dobro in šele na to vse ostalo. A ko gre kaplja čez rob, če jo ljudje razočarajo, ni več poti nazaj, in kar nekaj je bilo takšnih, in spoznali so, da Manca misli resno. Doma se najraje vrti za štedilnikom, rada pa ima tudi sprehode v naravi, izlete, road-tripe. Njena največja sreča pa je hčerka Lana, s katero gresta radi sami v kino in nekaj pojest. Vsak večer pred spanjem se pogovarjata, povezujeta, stiskata. Če to zaradi Mančinega večernega nastopanja ni mogoče, si določita »nadomestni čas« in se ga tudi držita.

Manca se najbolje regenerira doma, rada pospravlja, si pogleda dober film, si kaj dobrega skuha, posluša dobro glasbo, se umirja z dihalnimi vajami, meditira … Zase pravi, da je zapečkarica.

Na odru pozabi na vse. »Oder in glasba sta zame najboljša terapija, zen, meditacija, vse v enem«, je povedala za Svet24.

Videogalerija