TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

18:55

RIBARI

VINKO COCE

18:52

SVI ME ZNAJU U MOM ZAVICAJU

MISO KOVAC

18:48

VOLVERTE A VER

JUANES

18:43

TAJNE NASE

IVAN ZAK

18:40

CE TE KDAJ SPUSTIM IZ ROK

ISAAC PALMA

18:35

LJUBAV JE TVOJA KAO VINO

OLIVER DRAGOJEVIC & DAVOR RADOLFI

18:28

CA CE MI COPACABANA

KLAPA KAMPANEL

18:25

SVE JE ZBOG NJE

DRAZEN ZECIC

18:21

DOBRO CE NAM SKUPA BITI

BOSUTSKI BECARI

18:17

DA ZNAS

VESNA PISAROVIC

28. 02. 2024 15:28 | Promocijsko sporočilo

Aktualov dan žena

Prepustite se glasbi in razvajanju!

Dan žena na Aktualu Foto: RA

Pred nami je 8. marec, čas, ko se poklonimo vsem čudovitim ženskam in se jim zahvalimo, ker naš svet vsak dan naredijo malce lepši. Na Aktualu bomo letos ta praznik obeležili na prav poseben način, saj za pripadnice nežnejšega spola pripravljamo pravo glasbeno poslastico. Vam, dragim damam, bomo v našem programu namreč pripravili kar štiri koncerte, ki vam bodo zagotovo polepšali praznik. Nastopajoče razkrijemo kmalu!

Seveda bomo poskrbeli tudi za naše voditeljice, ki jih bomo 8. marca poslali na več kot zasluženo razvajanje. Medtem, ko one uživajo na masažah, v lepotilnih salonih in drugih sproščujočih aktivnostih pa bodo naši voditelji v celoti poskrbeli za Aktualov program.

Privoščite si razvajanje v Rimskih Termah

Ne veste kam za dan žena? Vabljeni v Rimske Terme, kjer vas čaka popolno razvajanje v dvoje. Prepustite se svetu savn, bazenov in sproščujočih masaž, ki so vam na voljo v sodobnem Wellness centru Amalija in uživajte v vrhunski kulinarični ponudbi.

Romantični vikend v Grand Hotelih Sava

V Grand Hotelih Sava Rogaška Slatina so za dan žena pripravili izjemno ponudbo za vikend v dvoje. Čakata vas dve nočitvi v luksuznem hotelu, s prostim vstopom v bazen s termalno vodo, jaccuzzi ter savno. Razvajali vas bodo z romantično večerjo po izboru šefa kuhinje, za glasbeno vzdušje pa bo poskrbela Klapa Kampanel!

Več na: https://www.rogaska.si/si/ponudba/dan-zena-08-10-03-2024/

S cvetjem ne boste nikoli zgrešili

V cvetličarni in darilnici Cvetje N&M poskrbijo, da je vsak dan posut s cvetjem. Poleg pestre izbire rezanega cvetja in okrasnih rastlin nudijo tudi izvirna darilca, po vaših željah pa izdelajo tudi čudovite aranžmaje za vse priložnosti. Vabljeni, da si njihovo ponudbo ogledate tudi v spletni galeriji.