TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

14:53

O KAKO LUDO SE OSJECAM

SREBRNA KRILA

14:49

SVE IL' NISTA

E.T. & BARUNI

14:42

LUDILO BRALE

LUKA NIZETIC FT. SKORO & BITORAJAC

14:37

KO SI NA TLEH

POP DESIGN

14:32

MOJOJ MAJCI

PRLJAVO KAZALISTE

14:27

LUCIJA

MARINO

16. 02. 2024 14:01 | Promocijsko sporočilo

AKTUALOVE BRIHTE

Ste dovolj brihtni, da pravilno odgovorite na vprašanje in osvojite lepo nagrado?

Sodelujte v kvizu in osvojite lepo nagrado! Foto: RA

Vsi zagotovo znamo našteti vsaj nekaj gospodinjskih aparatov, ki v naših domovih vsak dan poskrbijo, da imamo čisto posodo, perilo oziroma toplo kosilo. Pa znamo o teh aparatih povedati še kaj razen nalog, ki jih opravljajo? To bomo na Aktualu preverjali v nagradnem kvizu Aktualove Brihte!

Vsak dan, od ponedeljka, 19. 2. do petka, 23. 2., bomo v eter poklicali enega poslušalca ter mu zastavili vprašanje na temo gospodinjskih aparatov znamke Candy, kot vedno pa bomo pravilne odgovore tudi lepo nagradili.

V nagradni kviz se lahko prijavite z SMS sporočilom, s ključno besedo »M Tehnika«, na telefonsko številko 051 70 80 90.

Vsi izžrebanci, ki bodo pravilno odgovorili na zastavljeno vprašanje, bodo prejeli gospodinjski aparat Candy, ki bo tisti dan v našem nagradnem skladu.

Nagradni sklad:

Ponedeljek, 19. 2., Mikrovalovna pečica CMGA25TNDB znamke Candy

Torek, 20. 2., Pralni stroj Mini aqua CW50-BP12307-S znamke Candy

Sreda, 21. 2., Pralni stroj CO4474TWM6/1-S znamke Candy

Četrtek, 22. 2., Pomivalni stroj CF 5C7F1X znamke Candy

Petek, 23. 2., Pečica FMBC P996S E0 znamke Candy

PR_nagrade.png
Nagradni sklad je poln vrhunskih aparatov Candy!
RA

VRHUNSKA IZBIRA APARATOV CANDY V M TEHNIKI

Candy je vodilna znamka gospodinjskih aparatov, ki v domove svojih uporabnikov prinaša udobje in kakovostne rešitve za vsakdanje naloge. Njihova široka paleta izdelkov vključuje pralne in sušilne stroje, hladilnike, pomivalne stroje, pečice in druge aparate, ki slovijo po učinkovitosti, naprednih funkcijah in elegantnem dizajnu.

Če ravno razmišljate o nakupu novega gospodinjskega aparata, boste v spletni trgovini M Tehnika našli široko izbiro visokokakovostnih gospodinjskih aparatov znamke Candy, ki vas nikdar ne bodo pustili na cedilu. Tisti, ki ravno opremljate kuhinjo, lahko izbirate med najnovejšimi modeli hladilnikov, pomivalnih strojev, pečic, kuhalnih plošč ter drugih naprav, ki bodo zagotovo olajšali vse vaše kulinarične podvige.

V M Tehniki boste z aparati Candy zlahka opremili tudi svojo kopalnico, saj nudijo tudi pestro izbiro pralnih in sušilnih strojev, ki se ponašajo s številnimi naprednimi funkcijami za hitrejše in kvalitetnejše pranje perila.

Celotno ponudbo gospodinjskih aparatov Candy si lahko ogledate TUKAJ.

Nakup gospodinjskih aparatov v M Tehniki pa se te dni še posebno izplača, saj vas od 13. do 23. 2. 2024, na izbrane izdelke bele tehnike čaka kar 20% prihranek!

Poleg široke izbire gospodinjskih aparatov pa v M Tehniki nudijo tudi številne storitve. Med njimi je storitev Klik in Dvig, ki omogoča, da svoj nakup preprosto opravite na spletu in svoje izdelke prevzamete v vam najbližji poslovalnici M Tehnika. S tem se izognete strošku dostave, naročene izdelke pa lahko plačate tudi ob prevzemu na izbrani poslovalnici M Tehnika.

SPLOŠNI POGOJI