TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

11:16

VOLIM BARABU

DANIJELA MARTINOVIC

11:09

CAS ZA ZALJUBLJENE

OTO PESTNER

11:06

ULICA JORGOVANA

DARKO DOMIJAN

10:57

JOS NE MOGU PRISTAT VOLIT

KLAPA ISKON

10:52

JA PO KAFANAMA

ZELJKO BEBEK

10:48

ZENA A NE BROJ

MAGAZIN

19. 01. 2024 13:00 | Promocijsko sporočilo

CHIO TRIO

Kaj imajo skupnega nogomet, košarka in kolesarstvo? Prinesejo vam lahko lepo nagrado!

Nagradna igra Foto: RA

Slovenci imamo radi šport, saj imamo ogromno športnikov, ki nas z izvrstnimi rezultati vedno znova navdušijo. Za vse športne navdušence smo zato pripravili nagradno igro, v kateri ne bo manjkalo tako športa kot tudi slastnih prigrizkov!

Od srede, 24. 1. do sobote, 27. 1. ter od srede 31. 1., do sobote, 3. 2., se s CHIOM ponovno vračamo v Intersparove poslovalnice, kjer vas bomo postavili pred izziv CHIO TRIO!

V nagradni igri lahko sodelujete tako, da v Intersparovih prodajalnah poiščete stojnico CHIO in Aktual, ter iz skrivnostnega CHIO zaboja izvlečete tri predmete, ki so povezani z nogometom, košarko in kolesarstvom.

Pri nalogi vam bo pomagal »joker« v obliki bidona, ki predstavlja vse tri športe, ponagajali pa vam bodo tudi predmeti, ki nimajo z njimi nobene zveze. Vsi, ki boste na posamezni lokaciji izziv uspešno opravili, boste v žrebu za Spar kartico v vrednosti 100 €!

Skupno podelimo Spar kartice v vrednosti 800 €!

tabela terminov2024.png
Seznam lokacij, kjer se lahko potegujete za lepe nagrade
RA

NAVIJAJTE S CHIOM!

Spremljanje najljubših športnih vsebin je s slastnim prigrizkom zagotovo lepše, predvsem pa okusnejše. CHIO čips je zagotovo najokusnejša klasika, ki s svojim zadovoljivim hrustom prebije še tako napete trenutke tekme. Odličen okus tega prigrizka bo poskrbel, da boste s kavča vstali srečni, tudi če s končnim izidom ne boste zadovoljni.

Splošni pogoji