TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

2:40

JAGODE I COKOLADA

DJAVOLI

2:37

GODINE PROLAZE

BAJAGA

2:33

NISAM JA TVOJA UCITELJICA

UCITELJICE

2:28

DANES JE MOJ DAN

KINGSTON

2:25

LUCIJA

MARINO

2:21

TI

IVANA KOVAC

2:16

ARSENAL

DUSKO LOKIN, MLADEN GRDOVIC, JURE BRKLJACA

2:13

RUJNO VINO

ZLATKO PEJAKOVIC

2:09

TI BOS VEDNO PRVI

HELENA BLAGNE

2:05

NA SVITU SVE

SINISA ZUNEC & KLAPA SKALA

24. 08. 2023 15:41 | A.D

CHIO REPREZENTANT

Met na koš vam lahko prinese bogate nagrade!

CHIO REPREZENTANT Foto: RA

Košarkarska vročica je ob prvih tekmah svetovnega prvenstva v košarki že prevzela Slovenijo in vsi že vneto navijamo za naše izjemne reprezentante. Košarkarji pa v naslednjih dveh tednih ne bodo edini, ki bodo metali na koš, saj bomo v njihove čevlje postavili tudi vas, naše poslušalce.

Od srede, 30. 8. do sobote, 2. 9., ter od srede 6. 9., do sobote, 9. 9. bomo v izbranih prodajalnah Interspar po Sloveniji izbirali košarkarske CHIO reprezentante, ki se bodo lahko z metom na koš potegovali za lepe nagrade.

V nagradni igri lahko sodelujete tako, da v Intersparovih prodajalnah poiščete stojnico CHIO in Aktual, ter se preizkusite v metu na koš. Izbirali boste lahko med tremi razdaljami. Zadet koš z najkrajše razdalje vas postavi v žreb za darilno kartico SPAR v vrednosti 40 €, srednja razdalja vam lahko prinese darilno kartico v vrednosti 80 €, najdaljša pa v vrednosti 120 €.

Seznam lokacij nagradne akcije:

radio-aktual, chio, chio-čips, košarka, nagradna-igra
Seznam lokacij, kjer se lahko potegujete za lepe nagrade
RA

CHIO POSKRBI ZA OKUSNO NAVIJANJE V NAJBOLJŠI DRUŽBI

Ob vnetem navijanju pred televizorjem se nedvomno prileže tudi prigrizek in čips je zagotovo klasika, po kateri poseže marsikateri navijač.

CHIO Party Pack s svojo priročno embalažo poskrbi, da v napetih trenutkih po njem lahko posežejo vsi zbrani pred televizorjem. Trak za lažje odpiranje namreč omogoča, da vrečko slastnega čipsa lahko odprete po celi dolžini in tako ustvarite prostor za vse lačne roke. Ob spremljanju Svetovnega prvenstva v košarki boste tako lahko uživali ob slastni, ravno prav slani klasiki, Party Pack pa je na voljo tudi z okusom paprike.

radio-aktual, chio, chio-čips, košarka, nagradna-igra
Navijaj s slastnim čipsom CHIO Party Pack
RA

SPLOŠNI POGOJI