TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

5:23

WONDERFUL TONIGHT

ERIC CLAPTON

5:18

NORMALNA

JASMIN STAVROS

5:14

KO TI TO GRIZE OBRAZE

TOSE PROESKI

5:11

SILVIJA

MAGNIFICO

5:08

LIPA, NAJLIPSA

KLAPA KAMPANEL

5:03

KAROCA

OLIVER DRAGOJEVIC

4:58

KRENI

KOKTELSI

4:55

BARKA

ZARATINO BAND

4:50

RIBARI

VINKO COCE

4:44

LIBAR

GIBONNI

07. 07. 2023 14:51 | A.D

HLADILNIŠKI IZGOVOR

Zakaj pa vi potrebujete nov hladilnik?

Hladilniški izgovor Foto: RA

Vsi vemo, da je hladilnik nepogrešljiv del vsakega doma. A včasih se zgodi, da naši stari hladilniki potrebujejo zamenjavo. Razlogov za to je lahko več – lahko so tehtni, ker nam je začel hrano greti, namesto hladiti, lahko pa si kakšnega izmislimo, ker si pač želimo novega! In prav tu nastopi naša nova nagradna igra!

Vse, kar morate storiti, je, da od sobote, 8. julija do petka, 14. julija, pokličete na telefonsko številko 051 70 80 90, in pustite svoj izviren izgovor, zakaj ravno vi potrebujete nov hladilnik. Ni omejitev glede tega, kaj lahko poveste – bodite ustvarjalni, smešni ali prepričljivi, izbira je vaša! Prepričani smo, da imate veliko domiselnih razlogov, zakaj bi si zaslužili ta nepogrešljiv aparat!

Vsak dan, od ponedeljka, 10. julija, do petka, 14. julija, bomo izmed vseh sodelujočih izžrebali dva z najbolj domiselnimi razlogi, ter ju nagradili z dnevno nagrado – blenderjem Smoothie Gorenje ali bonom za gorivo Petrol v vrednosti 20 €.

V petek, 14. julija izmed vseh odgovorov izžrebamo nekoga, ki bo prejel nov hladilnik Gorenje, v vrednosti 500 € po vaši izbiri! V kolikor bo zmagovalec želel hladilnik višjega cenovnega ranga, pa se mu prizna dobroimetje v vrednosti 500 €.

OHRANITE SVEŽINO VAŠIH ŽIVIL S HLADILNIKOM GORENJE

Najpomembnejša lastnost hladilnika je, da živila v njem čim dlje ostanejo sveža. V tej kategoriji nedvomno izstopajo hladilniki Gorenje, ki s paleto naprednih funkcij uporabniku nudijo popoln nadzor nad delovanjem hladilnika. V njihovi ponudniki tako najdete hladilnike z vgrajenim Wi-Fi sprejemnikom, ki jih lahko preprosto upravljate preko aplikacije ConnectLife. Tako boste vse funkcije hladilnika lahko uporabljali, kjer koli že ste. Aplikacija ConnectLife, ki je je brezplačno na voljo v spletnih trgovinah Google Play in App Store, vas bo obvestila v primeru izpada električne energije, previsoke temperature v hladilniku ali če so vrata hladilnika odprta.Na daljavo lahko nastavljate temperaturo ali vklopite pospešeno ohlajanje, če nakupite večjo količino živil ali pospešeno zamrzovanje, če želite zamrzniti večjo količino živil.

Najnovejši hladilniki Gorenje so prav tako opremljeni z napredno tehnologijo IonAir, ki v hladilniku ustvarja idealno mikroklimo za ohranjanje svežine živil. S procesom ionizacije v hladilniku odstrani neprijetne vonjave tudi najbolj aromatičnih živil, kot je na primer čebula. V povezavi s sistemom MultiFlow 360°, ki aktivno uravnava prezračevanje, vlago in temperaturo ter s tem preprečuje izsuševanje živil, bo v vašem novem hladilniku poskrbljeno za dolgoročno svežino živil.

Novejši hladilniki Gorenje se lahko pohvalijo tudi s funkcijo ConvertActive, ki omogoča, da s preprostim pritiskom tipke spremenite zamrzovalnik v hladilnik ali velik predal ZeroZone ter pridobite več prostora za prigrizke ali pijače. S preklopom v hladilnik lahko izberete temperaturo med -2 in +3 °C in zagotovite idealno temperaturo za shranjevanje svežih rib, mesa, sadja in zelenjave.

hladilniki-gorenje, gorenje, radio-aktual, nagradna-igra
Privarčujte z varčnim hladilnikom Gorenje
RA

Z VARČNIM HLADILNIKOM GORENJE DO DVOJNEGA PRIHRANKA

Kljub temu, da se mogoče kdaj zgodi, da ga dan ali dva ne boste niti odprli, pa je hladilnik dan in noč še vedno priključen v električno omrežje. Ravno zato je pomembno, da pri izbiri hladilnika razmišljate tudi o varčnosti aparata, saj vam ta lastnost skozi leta neprestane uporabe lahko prihrani precej denarja. V Gorenju so pripravili dodatno vzpodbudo za nakup energijsko učinkovitega hladilnika. Ob nakupu boste namreč prejeli bon za brezplačno gorivo v višini 20, 30 ali 40 eur.

Kako do darila?

V času trajanja akcije od 15. 5. do 15. 8. 2023, kupite energijsko varčni prostostoječi hladilnik z zamrzovalnikom. Izpolnite elektronski obrazec na spletni strani si.gorenje.com ali kopijo računa pošljite na naslov Gorenje GSI, d. o .o., Hrvaška ulica 4, 1000 Ljubljana in pripišite vaše podatke (ime, priimek, naslov, telefon in e-poštni naslov).

Najkasneje v roku 14 dni boste na navedeni naslov prejeli darilno kartico za nakup goriva v višini 20, 30 oz. 40 eur. Upoštevali bomo račune, ki bodo prispeli preko e-obrazca ali na naš naslov do vključno 31. 8. 2023. Bon lahko unovčite na vseh bencinskih servisih Petrol po Sloveniji. Več na si.gorenje.com

SPLOŠNI POGOJI