TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

8:28

VIDI SE IZDALEKA

DAMIR KEDZO

8:24

MAMIS ME

INES ERBUS

8:19

PRICA KAO MI

MARTIN ZUNEC

8:15

ZENA

DANIJELA

8:10

LJUBAV MOG ZIVOTA

LUKA BASI

8:06

PREPROSTO PASES MI

MARKO VOZELJ IN MOJSTRI

30. 06. 2023 14:37 | A.D

SREČNO KOLO

Zavrtite srečno kolo in osvojite super nagrade!

Srečno kolo Foto: RA

Sončno poletno vreme kar kliče po tem, da ga izkoristimo za kakšen kolesarski izlet. Tudi na Aktualu bomo prihodnji teden naše voditelje v studiu posedli na kolo z nalogo, da vam prikolesarijo lepe Elanove nagrade. Ob njihovem poganjanju pedal se bo namreč zavrtelo tudi »srečno kolo«! Vsi, ki boste izžrebani v igro, boste imeli na razpolago 10 sekund, da z besedo "STOP" ustavite voditelja in kolo sreče se bo ustavilo na eni od nagrad.

Za sodelovanje v nagradni igri nam od sobote, 1. 7., do petka, 7. 7., pošljite SMS z vsebino "Elan" na telefonsko številko 051 70 80 90, mi pa bomo vsak dan, od ponedeljka, 3. 7., do petka, 7. 7., nekoga izmed sodelujočih poklicali v igro Srečno kolo. Ostale nagrajence bomo nagradili izven etra.

V skladu nagrad, ki si jih lahko priigrate, so:

Elanov nahrbtnik

Sončna očala BMW AA

Dnevni najem dveh električnih koles na smučišču Mojstrana

Dnevni najem dveh koles ELAN na smučišču Mojstrana

Vrednostni bon v Summer bar Mojstrana v višini 50 €

Vrednostni bon v Summer bar Mojstrana v višini 30 €

Gratis burger & brezalkoholna pijača v Summer bar Mojstrana

Vrhunsko kolo Elan Rambler Lite v vrednosti 749,95 € + vikend doživetje z električnim vozilom BMW IX1.

kolosrece PR_ZA PR.png
Srečno kolo vam prinese bogate nagrade!
RA

8. JULIJA VABLJENI NA PREDSTAVITEV ELANOVIH KOLES V MOJSTRANO

V Elanu za vse, ki vas zanima kolesarjenje, organizirajo prijetno družinsko druženje, ki bo potekalo v soboto, 8. julija, na smučišču Mojstrana. Na dogodku si boste lahko ogledali široko ponudbo Elanovih koles, poleg tega pa bo potekala tudi predstavitev in test električnih vozil BMW. Sodelovali boste lahko tudi v zabavnih nagradnih igrah, kjer se boste lahko potegovali za lepe nagrade znamk Elan, smučišča Mojstrana in BMW, ki jih bo priskrbel Avto Aktiv. Bogata kulinarična ponudba pa bo poskrbela, da ob pestrem dogajanju ne boste ostali lačnih ust.

Z ELANOM JE KOLESARJENJE UŽITEK

Visokokakovostna kolesa Elan zagotavljajo, da je vožnja prijetna in udobna, ne glede na znanje ter kondicijsko pripravljenost. Njihova široka ponudba obsega kolesa za vse terene ter sloge kolesarjenja, ki svoje uporabnike zadovoljujejo tako na sproščenih vožnjah, kot tudi na zahtevnejših trailih.

Elan Bikes_Jernej Leskovar_Zavrsnica_Low-res_NEL00512.jpeg
Kolesa ELAN zlahka premagujejo zahtevnejše terene
ELAN

Svojo linijo šestih koles so letos dopolnili še z dvema, tehnično dovršenima modeloma iz segmenta Trail (Frisky GX in FriskySX), prav tako pa so nadgradili prednje vzmeteno gorsko kolo Rambler MTB. Dva nova modela so dodali tudi v popularno kategorijo Gravel (Fiery Carbon in Fiery Alu). Skupna kolekcija sedaj šteje kar 14 klasičnih ženskih, moških ter otroških koles.

ELAN S POVSEM NOVO LINIJO E-KOLES

Prihodnjo pomlad v Elanove salone prihaja električna osvežitev! Poleg široke ponudbe klasičnih koles bodo v ponudbo dodali visokokakovostna e-kolesa lastnega razvoja, s katerimi bo kolesarjenje enostavno ne glede na vašo stopnjo znanja, kondicije in terena. Odlično se odrežejo tako na sproščenem družinskem izletu, kot tudi na zahtevnejših terenih. Izbirali boste lahko med Elanovim gorskim e-kolesom Mantis, ki se ponaša z zmogljivim prednjim vzmetenjem, ki bo zlahka premagovalo srednje zahtevne poti, ter lahkim, polno vzmetenim all-mountain e-kolesom Trailmaker, s katerim boste lahko osvajali tudi najzahtevnejše kolesarske terene.

Oglejte si trenutno ponudbo koles Elan na: https://elanshop.si/elan-kolesa