TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

5:10

SILVIJA

MAGNIFICO

5:06

LIPA, NAJLIPSA

KLAPA KAMPANEL

5:00

KAROCA

OLIVER DRAGOJEVIC

4:57

KRENI

KOKTELSI

4:54

BARKA

ZARATINO BAND

4:49

RIBARI

VINKO COCE

23. 06. 2023 10:50 | A.D

SREČA PO 1 EURO

Cifra ali grb? To je vprašanje za bogate nagrade!

SREČA PO 1 EURO Foto: RA

Največje življenjske dileme smo včasih reševali s preprostim metom kovanca. Tudi na Aktualu vas bomo v zabavni nagradni igri postavili pred odločilno vprašanje: "cifra ali grb?". Vsak dan, od ponedeljka, 26. 6. do četrtka 29. 6., bomo v etru metali kovanec za 1 €, vaša naloga pa bo, da uganete na katero stran bo padel. V kolikor uganete izid meta bo nagrada vaša že takoj, če pa napoveste napačno stran kovanca, pa si boste nagrado še vedno lahko priigrali z nagradnim vprašanjem.

V nagradni igri sodelujete tako, da od sobote, 24. 6. do petka, 30. 6., na Merkurjevi spletni strani izpolnite obrazec, ki se nahaja TUKAJ. Vsak dan, od ponedeljka, 26. 6. do četrtka 29. 6., bomo nekoga od sodelujočih izžrebali v igro met kovanca. Vsi izžrebani, ki bodo pravilno napovedali izid meta kovanca, oziroma pravilno odgovorili na vprašanje, bodo nagrajeni z Merkurjevo darilno kartico v vrednosti 40 €.

V petek, 30. 6. bomo izžrebali nekoga od sodelujočih, ki bo prejel glavno nagrado – klimatsko napravo Orca12+Orca112. Glavni nagrajenec se bo nagrade lahko razveselil že ob našem klicu, saj bo nagrada njegova že brez meta kovanca!

IZKORISTITE NEVERJETNO POLETNO AKCIJO V MERKURJU!

Sončne poletne dni velja izkoristiti do zadnjega in v Merkurju bodo letošnje poletje poskrbeli, da boste sonce res lahko dodobra izkoristili. Merkur Energija je namreč pripravila noro poletno akcijo, ki bo v vaš dom pripeljala obnovljiv vir električne in toplotne energije, hkrati pa boste ob nakupu nagrajeni z izjemnimi izdelki po ceni 1 €.

Z LASTNO SONČNO ELEKTRARNO DO NIŽJE POLOŽNICE

Poletje je kot nalašč za montažo domače sončne elektrarne, saj bodo dolgi sončni dnevi poskrbeli, da se vaš vložek začne vračati že takoj. Z lastno sončno elektrarno boste postali energetsko neodvisni, hkrati pa sprememba cen elektrike na trgu za vas ne bo več igrala nobene vloge. V sklopu poletne akcije si v Merkurju, ob nakupu sončne elektrarne z montažo, lahko izberete bazen Intex v velikosti 457 x 122 cm, vrtno gugalnico MQ ali žar na oglje Weber za samo 1 €.

NAJ VAS LETOŠNJA ZIMA NE PRESENETI

Izven ogrevalne sezone se splača poskrbeti tudi za zimsko ogrevanje, saj so poleg nižjega povpraševanja in cen krajše tudi čakalne dobe. Toplotne črpalke so dolgoročno najbolj učinkovit vir toplotne energije, saj ste tako kot z lastno elektrarno popolnoma neodvisni od cen energentov. Hkrati je tudi toplotna energija, ki jo proizvajajo toplotne črpalke, med najbolj obnovljivimi viri energije. Tako kot z nakupom sončne elektrarne, si lahko v Merkurju ob nakupu toplotne črpalke z montažo po ceni 1 € izberete bazen Intex v velikosti 457 x 122 cm, vrtno gugalnico MQ ali žar na oglje Weber.

V primeru, da si želite svoj dom opremiti tako s sončno elektrarno, kot tudi s toplotno črpalko, si za 1€ lahko izberete kar dva od zgoraj naštetih izdelkov. Več o ponudbi si lahko preberete TUKAJ.

SPLOŠNI POGOJI