TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

1:56

ZOVI

DOMENICA

1:53

KAKO NAM STVARI STOJE

PRAVILA IGRE

1:49

DEKOLTE (JA NA TEBI VOLIM SVE)

GAZDE

1:46

U DOBRIM RUKAMA

LEO

1:41

UDALA SE NIKAD NIJE

BERNY FT. TAZ SOLDO

1:37

NE MOGU TI RECI

OLIVER DRAGOJEVIC

16. 06. 2023 08:22 | A.D

SKOČI V KOŠARICO

Veste, o katerem izdelku govorijo naši voditelji? Sporočite nam ceno in osvojite lepo nagrado!

Skoči v košarico Foto: RA

Poznate zabavno otroško igro Lov za zakladom, katere cilj je najti skriti zaklad s pomočjo namigov? Izkušnje z igrico vam bodo namreč prišle še kako prav, saj vas bomo v novi nagradni igri poslali na lov za izdelkom – in to po spletni trgovini! Od ponedeljka, 19. 6 do petka, 23. 6., bodo naši voditelji v etru vsak dan opisovali en izdelek blagovne znamke Metalac iz spletne ponudbe M Tehnike, vaša naloga pa bo, da s pomočjo njihovih namigov ugotovite, za kateri izdelek gre, ga poiščete na spletni strani M Tehnike in nam sporočite ceno tega izdelka!

petek 23. 6., iščemo ceno spodnje armature: 

petek.png
Armatura za pomivalno korito Metalac
RA

Za sodelovanje v nagradni igri nam od ponedeljka, 19. 6 do petka, 23. 6., na telefonsko številko 051 70 80 90 pošljite SMS sporočilo, v katerega napišete ceno izdelka, o katerem govorijo naši voditelji, svoje IME in KRAJ bivanja.

Vsak dan, od ponedeljka, 19. 6 do četrtka, 22. 6., bomo izžrebali nekoga s pravilnim odgovorom, ki bo prejel armaturo za umivalnik Metalac T03153. V petek, 23. 6., bomo izžrebali nekoga, ki prejme glavo nagrado - Grelnik vode Metalac MB P80R.

Po kakovostne in elegantne armature Metalac v M Tehniko

V kolikor za prenovo oziroma gradnjo doma prisegate na visokokakovostne izdelke po ugodnih cenah, je M Tehnika vedno pravi naslov. V njihovi široki ponudbi najdete izdelke blagovnih znamk, ki bodo vsak košček vašega doma oplemenitile s kakovostjo in eleganco. Če razmišljate o prenovi kopalnice ali kuhinje, vas bo njihova ponudba izdelkov blagovne znamke Metalac zagotovo prepričala.

Sanitarne armature Metalac odlikuje visoka galvanska zaščita, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo in stabilnost pri uporabi tudi v primeru trde vode. V svoji sestavi vsebujejo kar 60% bakra, kar ustreza najvišjim kakovostnim standardom sanitarnih armatur. So odlična izbira za vse, ki vam poleg kakovosti veliko pomeni tudi široka izbira dizajnov, ki se bodo lepo podali k vašemu stilu kuhinje ali kopalnice. V spletni trgovini M Tehnike lahko najdete široko ponudbo armatur za kuhinje in kopalnice, izbirate pa lahko tako med klasičnimi armaturami za umivalnike, kot tudi za kopalne kadi in tuš kabine.

Poleg sanitarnih armatur v ponudbi M Tehnike najdete tudi številne grelnike sanitarne vode znamke Metalac, ki bodo poskrbeli, da bo vaša voda vedno prave temperature. Izbirate lahko med številnimi grelniki različnih kapacitet, ki so emajlirani s kakovostno pločevino za dolgo življenjsko dobo brez puščanja. Grelniki sanitarne vode Metalac se ponašajo z enostavno montažo, izbirate pa lahko med podpultnimi in nadpultnimi izvedbami.

Poleg grelnikov vode in sanitarnih armatur, lahko v M Tehniki izbirate tudi med pestro ponudbo kuhinjskih posod Metalac, ki jih odlikuje visokokakovostna emajlirana pločevina, ki je odporna na praske in visoke temperature.

Oglejte si celotno ponudbo znamke Metalac na KLIK

SPLOŠNI POGOJI