TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

13:05

MALA ANE

MEJASI FT. BLANKA SMOLJIC

12:57

APSOLUTNO

UCITELJICE

12:54

TAM TAM TAM!

KINGSTON

12:50

USNE VARANE

IVAN ZAK

12:46

SVE JE ISTO SAMO NJEGA NEMA

TIJANA DAPCEVIC

12:41

KAD SI REKLA DA ME VOLIS

DINO MERLIN

12:37

FALI CVICE

GORAN KARAN

12:32

TO

DORIS DRAGOVIC

12:27

BOLEZEN

JAN PLESTENJAK

12:22

MOJE ZLATO

PETAR GRASO

15. 11. 2019 12:55 | Oglasno sporočilo

Klemen Bunderla je preveril, kako poteka delo v logističnem centru HOFER

Klemen je obiskal logistični center HOFER in preveril, kako izgleda vsakdanji delovnik. Zaposleni so zanj pripravli kar nekaj izzivov.

HOFER čaka prav vas! Foto: Oglasno sporočilo

Preverite, kako se je odrezal.

Za začetek je Klemen sodelavce povprašal o tem, kaj jim je pri delu v podjetju HOFER najbolj všeč.

Če bi radi Klemna spoznali v živo in spoznali njegove zgodbe in izkušnje iz prve roke, imate danes še zadnjo priložnost. Obiščite HOFER Karierno točko pred trgovino HOFER v Kranju. Čaka vas manjša pogostitev, dobro vzdušje s Klemnom in sproščen klepet s predstavniki podjetja HOFER. Izvedeli boste vse o ugodnostih, ki so jih deležni vsi zaposleni - na primer o takojšnji zaposlitvi za nedoločen čas, prilagodljivih zaposlitvenih modelih in nadpovprečni plači.

Komisioniranje je eno od ključnih opravil v logističnem centru HOFER. Preverite, kako izgleda in kako je pri tem šlo Klemnu.

Če vam slučajno ne uspe obiskati današnje Karierne točke v Kranju, pa si preberite, kaj o delu pri HOFERju misli gospa Medina, sodelavka v logistiki.

»V podjetju imamo radi prijetno vzdušje in dobre medsebojne odnose.«
Medina Redžić, sodelavka v logistiki


Medina je bila tudi ena od Klemnovih sodelavk za en dan, ki ga je pospremila v, po njegovem mnenju, prijetno ohlajeno sibirsko savno …

V podjetju HOFER redno izvajajo interno raziskavo zadovoljstva med sodelavci. Zadnja je na primer pokazala, da se 83 % sodelavcev v podjetju HOFER močno strinja, da njihova ekipa dosega cilje predvsem s sodelovanjem.

Pridružite se HOFERjevi ekipi
Vsi, ki iščete novo priložnost in si želite postati del HOFERjeve ekipe, lahko kadarkoli preverite vse ugodnosti in prosta delovna mesta na karierni spletni strani kariera.hofer.si.