TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO

8:43

OSTANI SE MINUTO

ROK N BAND

8:36

KALELARGA

TOMISLAV IVCIC

8:31

DAO BIH STO AMERIKA [RADIO EDIT]

JASMIN STAVROS

8:27

JOS I DANAS ZAMIRISI TRESNJA

GAZDE

8:24

MILI

NINA DONELLI

8:20

SEKUND IL' DVA

MARKO SKUGOR

11. 11. 2019 11:09 | Oglasno sporočilo

Kako se je odrezal Klemen pri delu v trgovini HOFER?

Sodelavci za en dan v trgovini HOFER so Klemenu pripravili kar nekaj izzivov, s katerimi se sami spopadajo pri vsakodnevnem delu.

HOFER morda čaka prav na vas!

Za njih so mačji kašelj, kaj pa za Klemna? Poglejte, kako se je odrezal. Če se v njih najdete, vas podjetje HOFER vabi k zaposlitvi.


Pri HOFERJU radi prisluhnejo sodelavcem, ki trenutno potrebujejo pomoč v prodaji in logistiki. Če vas tovrstno delo zanima, obiščite eno od  Kariernih točk, ki bodo pred trgovinami HOFER:

● 15. novembra v Kranju na Smledniški.


“Delo na blagajni je prav zanimivo, saj si v stalnem stiku z raznolikimi kupci.” Tudi takšnimi, kot je Klemen …

Na HOFER Kariernih točkah vam bo Klemen s predstavniki podjetja HOFER ob sproščenem klepetu, piškotih in čaju predstavil delo v trgovinah in logističnem centru HOFER. In vse ugodnosti, ki so jih deležni vsi sodelavci.

Za zaključek se je Klemen odpravil v pekarno HOFER, kjer je Luciji povzročil nekaj preglavic … A na koncu se je vendarle dobro odrezal.

Če vam ne uspe pravočasno priti do trgovine HOFER na Brdu v Ljubljani, si preberite, kaj o delu pri HOFERju mislijo trenutni zaposleni.

»V podjetju spodbujajo mojo samostojnost.«
Lucija Hauptman, namestnica poslovodje

V podjetju HOFER redno izvajajo interno raziskavo zadovoljstva med sodelavci. Zadnja je na primer pokazala, da se 86 % sodelavcev močno strinja, da podjetje spodbuja samostojno delo in delo na lastno pobudo.

Pridružite se HOFERjevi ekipi
Vsi, ki iščete novo priložnost in si želite postati del HOFERjeve ekipe, lahko kadarkoli preverite vse ugodnosti in prosta delovna mesta na karierni spletni strani kariera.hofer.si.