TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

14:07

TKO TO TAMO PJEVA

MEJASI

13:58

JOS TE SANJAM

KLAPA KAMPANEL

13:55

PREZIME

BEGINI

13:52

YOU'RE THE ONE THAT I WANT

OLIVIA NEWTON JOHN & JOHN TRAVOLTA

13:45

KAKO TE DUSO JUBIN

ZDRAVKO SKENDER

13:42

VECERAS JE NASA FESTA [HD]

TOMISLAV IVCIC

08. 11. 2019 11:34 | Oglasno sporočilo

Ali Klemen Bunderla zapušča radio Aktual in se podaja na delo v HOFER?

Klemen se je z obiska trgovine in logističnega centra HOFER vrnil nasmejan, zato nas je zaskrbelo, da bo morda zapustil radio Aktual.

Klemen vas že čaka v Hoferju! Foto: Oglasno sporočilo

Lahko bi ga premamile ugodnosti, ki so jih deležni zaposleni v podjetju HOFER - takojšnja zaposlitev za nedoločen čas, prilagodljivi zaposlitveni modeli in nadpovprečno plačilo vsekakor zvenijo mikavno. Poleg tega je poročal tudi o super odnosih in sodelovanju med sodelavci. Ampak tudi pri nas je tako in verjamemo, da je rojen prav za delo na Radiu Aktual. A je tako, Klemen?

Pri spoznavanju dela v podjetju HOFER se je preizkusil v različnih izzivih, ki so mu jih z veseljem pripravili sodelavci za en dan. Poglejte, kako se je odrezal in preverite, ali bi jim bili kos tudi vi.


Če želite v živo spoznati Klemna in kako izgleda delo v HOFERju, pohitite do trgovine HOFER na Kranjčevi ulici v Ljubljani, kjer vas pričakuje HOFERjeva Karierna točka. Če boste danes zamudili, vas Klemen z ekipo pričakuje tudi:


● 11. novembra v Ljubljani na Brdu in
● 15. novembra pred trgovino HOFER v Kranju na Smledniški.

Na HOFER kariernih točkah Klemen in predstavniki podjetja HOFER v klepetu ob čaju in piškotih predstavljajo delo v trgovinah in logističnem centru HOFER in predvsem ugodnosti zaposlitve v podjetju, ki temeljijo na takojšnji zaposlitvi za nedoločen čas, prilagodljivih zaposlitvenih modelih in nadpovprečnem plačilu.

Pridružite se HOFERjevi ekipi
Vsi, ki iščete novo priložnost in si želite postati del HOFERjeve ekipe, lahko kadarkoli preverite vse ugodnosti in prosta delovna mesta na karierni spletni strani kariera.hofer.si.