TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

21:09

KOT PTICA

VILI RESNIK

21:06

NE MOGU DA TE ZABORAVIM

ZDRAVKO SKENDER

21:02

TI SI PJESMA MOJE DUSE

MISO KOVAC

20:58

VOLIM BARABU

DANIJELA MARTINOVIC

20:55

ZASTO ZATO

NINA DONELLI

20:50

NE MOGU TI RECI

OLIVER DRAGOJEVIC

04. 11. 2019 12:45 | Oglasno sporočilo

Klemen Bunderla na HOFER Karierni točki v Postojni

Danes je Klemen v Postojni pred trgovino HOFER, kjer skupaj s predstavniki podjetja HOFER predstavlja delo v prodaji in logistiki.

Foto: Oglasno sporočilo

Klemen vas bo zabaval z zgodbami in vtisi iz uvajanja, ki ga je bil pred kratkim deležen v podjetju HOFER, na delovnih mestih prodajalca in zaposlenega v logistiki.

05_HOFER_1920x1080_DOGODKI_Radio_Aktual_.png

Obiščite Karierno točko pred trgovino HOFER v Postojni in iz prve roke spoznajte, kako poteka delo v njihovih trgovinah in logističnem centru. Čakajo vas manjša pogostitev, dobro vzdušje in predstavitev vseh ugodnosti, ki jih ponuja podjetje HOFER, iz prve roke. Od takojšnje zaposlitve za nedoločen čas, preko prilagodljivih zaposlitvenih modelov do nadpovprečnega plačila.

fotka2.jpg

Ste kdaj med nakupi v vaši priljubljeni trgovini že pomislili, da se lahko v HOFERju tudi zaposlite? Izkoristite priložnost in združite tokratni nakup s spoznavanjem Klemna in dela pri HOFERju:

● 4. novembra Postojni,
● 8. novembra v Ljubljani na Kranjčevi ulici,
● 11. novembra v Ljubljani na Brdu ali
● 15. novembra v Kranju na Smledniški.

Pridružite se HOFERjevi ekipi
Vsi, ki iščete novo priložnost in si želite postati del HOFERjeve ekipe, lahko kadarkoli preverite vse ugodnosti in prosta delovna mesta na spletni strani kariera.hofer.si.