TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

12:27

MALO MI JE JEDAN ZIVOT S TOBOM

MISO KOVAC

12:23

TRAVA ZELENA

SEVERINA

12:22

TEK JE 12 SATI

E.T.

12:19

ZEMLJA PLESE

AVIA BAND

12:12

DOTAKNI ME POGLEDOM

VRANAC

12:08

ZIVOT JE RAJ

GRUPA VIGOR

04. 11. 2019 09:42 | T. R.

Z novo pesmijo “Ništa nije slučajno” fantje prvič #1 v trendih na You Tubu

Vedno bolj uspešna skupina Ljubavnici s svojo novo pesmijo osvaja na prvo poslušanje.

Snemanje videospota za novo pesem Ništa nije slučajno, skupine Ljubavnici. Foto: Matija Skalić

Čudovita pesem z naslovom Ništa nije slučajno je po samo treh dneh od izida že presegla 150 tisoč pregledov in prevzela vodstvo v trendih na You Tubu.

Pesem je tudi tokrat napisal Mario Regelja, pevec skupine, ki podpisuje tudi skoraj vse ostale pesmi Ljubavnicev.

“Vesel sem, da poslušalci prepoznajo naš trud, da se v pesmih najdejo in da jih radi poslušajo. Najljubši dej vsega meni osebno je, ko vidim in slišim ljudi pod odrom kako uživajo in pojejo naše pesmi. To je res neprecenljivo. Še vedno smo z eno nogo začetniki, ampak tako lepo smo bili sprejeti tako doma, kot v Sloveniji in to je samo dodaten razlog, da se še bolj trudimo in da vsakič damo še več od sebe”, je o pesmi povedal Mario.

S popularnostjo pa so prišle tudi ženitne ponudbe. Mario, Igor, Kristijan, Borna in Stjepan nastopajo vsaj 3 krat na teden, poleg kontaktov v živo pa s svojimi fani in fanicami komunicirajo tudi preko socialnih omrežij.

“Dobimo ogromno sporočil in večina njih je zelo prijaznih. Oboževalci nam komentirajo kje bi nas radi videli, čestitajo nam za uspehe, sporočijo, da jim je všeč naša pesem … So pa tudi bolj kočljiva sporočila, včasih na oder prileti kakšen moderček. Amapak nas to nič ne moti, ravno nasprotno, še všeč nam je,” malo v šali malo zares povedo Ljubavnici, ki pa na lovorikah ne bodo počivali in že pripravljajo novo pesem, ki tradicionalno izide na dan zaljubljenih.

Več utrinkov s snemanja videospota preverite v spodnji FOTOGALERIJI >>>

Fotogalerija