TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

2:15

DAL SE SJETIS NEKAD MENE

DZO MARACIC MAKI

2:12

SLOVENKA

DAVOR BORNO

2:09

VINO

TILEN LOTRIC

2:06

DOTAKNI ME POGLEDOM

VRANAC

2:01

MOJE ZLATO

PETAR GRASO

1:55

MERAK MI JE

ZDRAVKO COLIC

1:52

MOJE MILO

TARAPANA BAND

1:46

INDIGO

DOMENICA

1:42

COVJEK OD LEDA

TONY CETINSKI

1:38

SAVE THE LAST DANCE FOR ME

MICHAEL BUBLE

29. 10. 2019 18:34 | Oglasno sporočilo

Pomembne informacije: DeeJay Time Back In Time, Stožice (30. oktober)

Spodaj nekaj ključnih informacij za vse obiskovalce dogodka DeeJay Time Back In Time v Halloween (90's & 00's) ediciji, ki bo potekal v sredo, 30. oktobra 2019 v Stožicah ...

Kako do prizorišča? Kje lahko parkirate? Kdaj se prične dogodek? 

Poslušalci in ljubitelji radia Salomon ter programa DeeJay Time ste ponovno dokazali, da ste neverjetni. Največji DeeJay Time dogodek, ki se letos v Halloween Back In Time ediciji poklanja glasbi iz 90-ih let in preloma tisočletja, ki bo 30. oktobra 2019, v ljubljanski Areni Stožice, je tik pred tem, da bo popolnoma RAZPRODAN. Na voljo je samo še nekaj zadnjih vstopnic, ki si jih lahko zagotovite >>> TUKAJ

Kdaj se prične dogodek? 

Tisti, ki že komaj pričakujete eno izmed največjih in najbolj odmevnih zabav ob letošnji noči čarovnic, ste vabljeni, da se nam pridružite ob 20.00 uri, ko bo ekipa DeeJay Time odprla vrata v Areno Stožice. Uro kasneje - ob 21.00 uri pa se bo pričel spektakel, kot ga še ni bilo. 

Ste vedeli, da se lahko na dogodek z LPP zapeljete popolnoma brezplačno?

Da ne bi zamudili prav ničesar, vas naprošamo, da na prizorišče prispete pravočasno, saj bo zaradi velike količine obiskovalcev pričakovati gnečo v cestnem prometu. Ob tej priložnosti vas LPP vabi, da se do Stožic zapeljete kar z brezplačnim mestnim prevozom. S predložitvijo vstopnice za dogodek si lahko namreč kar tri ure pred in po dogodku zagotovite popolnoma brezplačno vožnjo do Stožic in nazaj.

Boste prišli z lastnim prevoznim sredstvom?

Vse tiste, ki boste na dogodek prišli z lastnim prevoznim sredstvom, pa pozivamo, da svoja vozila parkirate na za to namenjenih površinah. Za obiskovalce dogodka bo parkiranje namreč možno na brezplačnih parkirnih mestih v lasti MOL, in sicer dve uri pred in dve uri po prireditvi.

Parkirna hiša ŠRC Stožice (na parkirnih mestih v lasti MOL), Kranjčeva, Žale, Nove Žale. Plačljiva parkirna mesta: Ekonomska fakulteta, FDV in parkirnih hišah WTC in Modri kvadrat. 

NE SPREGLEJTE!

Vsi tisti, ki ste kupili vstopnico za VIP PARTER,lahkovstopate tudi na PARTER. Na prizorišču bo omogočenoSAMO plačilo zGOTOVINO, prav tako pa bo poskrbljeno zagarderobe, kjer boste lahko odložili svoja oblačila in se obiskovalcem pridružili v svojih opravah za noč čarovnic! Maske so namreč zelo zaželene!

Ekipa DeeJay Time vse obiskovalce naproša, da na prireditev prispete pravočasno. Pričakujejo vas že ob 20.00, ko se bodo odprla vrata dvorane, spektakel pa bo trajal vse do jutranjih ur. Se vidimo!