TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

2:47

TORNADO

INES ERBUS

2:44

ZAVELA ME ANA

MEJASI

2:40

ZA CILI ZIVOT

TANJA ZAGAR & KLAPA SUFIT

2:35

LE S TEBOJ

DOMEN KLJUN

2:30

NE BOLI ME

PETAR GRASO

2:24

DODI

DZENTLMENI

2:21

80 E

DALEKA OBALA

2:15

DAL SE SJETIS NEKAD MENE

DZO MARACIC MAKI

2:12

SLOVENKA

DAVOR BORNO

2:09

VINO

TILEN LOTRIC

20. 10. 2019 20:00 | Oglasno sporočilo

Greste na DeeJay Time Back In Time? Čaka vas presenečenje ...

DeeJay Time dogodek, ki se letos seli v Areno Stožice, kjer se bo v svoji Back In Time ediciji poklonil 90-im letom in prelomu tisočletja, še ni zaključil s presenečenji ...

Vstopnice za dogodek, ki bo potekal 30. oktobra 2019, od 21. ure dalje v Areni Stožice, gredo kot za med. Večina je že pošla, nekaj pa jih je še ostalo, zato si jih lahko vsi tisti, ki se želite vrniti v najlepše čase svoje mladosti, še vedno zagotovite na prodajnih mestih Eventim, bencinskih servisih Petrol ali na Mynight.si! Pohitite, saj je njihovo število omejeno. 

Dali bomo ROKO V OGENJ za DEE JAY TIME - tako kot VČASIH! 

Za poseben poklon najlepšim časom bodo poskrbeli tudi največje zvezde tistega časa, ki se bodo pridružile originalni DeeJay Time ekipi (Dean On The Mike, Dr Silvano DJ, DJ Andy in DJ Jure). Po 25-ih letih v Slovenijo namreč prihaja ena in edina zasedba SCOOTER, ki bo obiskovalce v živo razvnemala s svojimi legendarnimi Maria (I Like It Loud), Nessaja, Hyper Hyper in še mnogimi drugimi. 

Poleg tujih zvezdnikov pa se bodo originalni zasedbi Dee Jay Time, ki bo v popolni postavi na odru stala po več kot 20-ih letih, pridružila tudi največja imena slovenske in hrvaške glasbe, ki so zaznamovala tisti čas. Nekateri izmed njih se vračajo samo za ta večer in to z uspešnicami, ki jih sicer ne izvajajo (več). 

Nor repertoar največjih in najglasnejših uspešnic tistega časa

Prihajajo Jan Plestenjak s svojimi uspešnicami Amore mio in Tvoj song, Miran Rudan z legendarno Laure ni več, Mambo Kings s svojimi Palme in valovi ter Preveč je lepih deklet, 4FUN s Kraljico noči in Ne laži mi, Kingston s svojimi Cela ulica nori in Ko bo padal dež, Colonia z legendarno Za tvoje snene oči, Flirrt z uspešnico Romeo in Julija, Karma s svojo uspešnico Sedam dana, Dadi daz z legendarno Kalimero, Anja Rupel s svojo Odšla bom še to noč in še mnoge druge legendarne uspešnice tistega časa.

''Pridružila so se nam vsa tista imena, s katerimi smo v 90-ih in ob prelomu tisočletja ustvarjali nepozabne trenutke in to, da bomo znova zažurali skupaj je en velik privilegij. Obiskovalci pa bodo zagotovo prišli na svoj račun, saj ne bodo pogrešali ničesar, na nobeno pesem ne bomo pozabili,'' je ob napovedi spektakla poudaril Dean On The Mike, ki pravi, da bi zasedba lahko povabila še koga, saj presenečenj nikoli ni dovolj. 

In ker presenečenj nikoli ni dovolj .... 

... se je Dean odločil, da z nečim prav posebnim razveseli nekoga izmed vseh tistih, ki se jim boste 30. oktobra 2019 pridružili v Stožicah. Še posebej navdušeni boste oboževalci ene izmed skupin, ki bo nastopila v živo ... 

Več preverite v spodnji video vsebini ...