OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje komerciala-kum@radioaktual.si
Zadnje predvajane

23:14

NE DAJ DA TE SLOME

ZECIC, DRAZEN

23:07

OPROSTI BUDALI

ROCKATANSKY

23:04

SRECA JE V NAJU

MODRIJANI

22:57

NI VISE NI MANJE

BORDO

22:54

CIJA JE ONO ZVIJEZDA

COLIC, ZDRAVKO

22:51

NA MORSKOME PLAVOM ZALU

FILM

22:46

JA PO KAFANAMA

BEBEK, ZELJKO

22:43

MOSKVA

NOVKOVIC, BORIS

22:19

KADA UMIRE LJUBAV

DRAGOJEVIC, OLIVER

22:13

STANI SRCE LUDO STANI (CMC2019)

TRI MUSKETIRA

04. 10. 2019 19:11 | RA

VARNO NA POT – Z nasveti Javornika in otrok

Srečno in varno do cilja na vseh poteh!

Varno na pot Foto: RA

Ste strasten voznik, ki uživa v vožnji? Ni pomembno, ali ste na poti sami ali s celo družino,poskrbite, da boste na cilj prispeli varno. Poslušajte Radio Aktual in na Aktualovem Facebook profilu vsak dan od sobote do petka spremljajte Javornikove nasvete v družbi otrok.

Skrb nikoli ni odveč, naj bo vsaka vaša vožnja varna in zabavna!

Skrb pa ni odveč tudi pri otrocih, ko radovedno raziskujejo svet in jih za vsakim ovinkom čakajo nova presenečenja. Zavarujte jih pri odkrivanju sveta, ker nezgoda nikoli ne počiva.

Nezgode so ravno pri otrocih in mladostnikih bistveno pogostejše kot pri odraslih, glavni vzrok pa so padci in zdrsi. K sreči gre v večini primerov za manjše poškodbe, ki nimajo trajnejših posledic.

Sklenitev nezgodnega zavarovanja za otroke ali za mlade je vsekakor prava odločitev, ki lahko omili finančno breme, ki nastane zaradi posledic nezgode.

Zavarovalnica Triglav ponuja zavarovanje Pazi name – nezgodno zavarovanje otrok in mladine (do 26. leta starosti) za primere:

- zlomov, izpahov, opeklin in ostalih poškodb

- težjih poškodb

- nezgodne smrti (le otroci starejši od 14 let).

Nezgodno zavarovanje mladih krije vse posledice nezgod, ki se pripetijo doma, v šoli ali v tujini, v prostem času ali pri športu.

Če se otrok ali mladostnik ukvarja s športom, pri Zavarovalnici Triglav predlagajo sklenitev kombinacije ŠPORT, ki zagotavlja kritje nezgode pri športnem udejstvovanju v polni vrednosti.

Lahko pa se pripeti tudi hujša nezgoda s težjimi posledicami. Staršem priporočajo, da zato v kopici ponudb nezgodnih zavarovanj izberete tisto kombinacijo zavarovalnega kritja, ki vsebuje naraščajoče izplačilo zavarovalne vsote v primeru težje poškodbe.

Več na: www.triglav.si

Slika Zav. Triglav2.JPG
Zavarovalnica Triglav
ZTNaj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)