TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

12:22

NOSI MI SE BIJELA BOJA

JOLE

12:18

MORNAR BEZ SRICE

GRUPA BEST

12:10

ZAKLAD

MARAAYA

12:06

DA SUTRA UMREM

VESNA PISAROVIC

11:57

ZAKUNI SE LJUBAVI

SREBRNA KRILA

11:53

ULICA JORGOVANA

DARKO DOMIJAN

26. 09. 2019 14:31 | Oglasno sporočilo

Drugi Migimigi dan popolnoma navdušil več kot tri tisoč obiskovalcev!

Na sončno soboto je v Arboretumu Volčji Potok potekala največja rekreacija na prostem – Migimigi dan, ki je v park privabila več kot tri tisoč obiskovalcev iz celotne Slovenije. Ti so preživeli vrhunski dan v odlični družbi športnih strokovnjakov, spoznavali in preizkušali več kot 30 športnih vadb, delavnic in predavanj na enem mestu ter se družili in noro zabavali.

Migimigi dan - največja rekreacija na prostem je letos potekala že drugič. Na lanskoletnem Migimigi dnevu so obiskovalci prvič imeli priložnost izkusiti športni dogodek, kot ga Slovenija še ni poznala, tudi letos pa sta ga povezovala simpatična Aktualova voditelja Mojca Gornik in Jure Ličen

Migi19_Logo-Max-152.jpg

Organizator Event24 in soorganizator Adriatic Slovenica sta s pomočjo ekipe Migimigi trenerjev in predavateljev namreč poskrbela, da so obiskovalci na enem mestu spoznavali in preizkušali številne vadbe, delavnice in predavanja, obenem pa se družili in zabavali z znanimi imeni iz sveta športa, fitnesa in prehrane. 

Migi19_Logo-Max-315.jpg

Odlično vreme, obilica pozitivne energije in nepozabna izkušnja

Na dogodku so obiskovalci lahko preizkusili več kot 30 športnih vadb, delavnic, predavanj, zdravih jedilnikov in še in še! 

Migi19_Logo-Max-29.jpg

Migimigi ambasadorji Trkaj, dr. Matej Tušak in Miss Migimigi Dora Markun so se predstavili obiskovalcem, ki so na šestih odrih migali z največjimi imeni iz sveta športa, fitnesa in prehrane.

Migi19_Logo-Max-345.jpg

Atraktiven program so otvorili najmlajši z Mini olimpijado, zanj pa so med drugimi poskrbeli Nataša Gorenc, Indira Ekić, Matic Kolenc, Denis Porčič, Patricia Pangeršič, Ana Kersnik Žvab, Urška Rihter, Tinkara Končar, Sebastjan Simler, Manja Zadel in Jasmina Hafner, Manca Šepetavc in še mnogi drugi. 

Migi19_Logo-Saso-110.jpg

Pridružili sta se jim tudi dve vrhunski ekipi. Prva je bila ekipa trenerjev 4P fitnesa, ki so jo sestavljali Maja Dobnikar, Tamara Smonker, Anita Dimnik, Robert Rus, Viktorija Manzinni in Anže Spreizer)

Migi19_Logo-Saso-66.jpg

Z obiskovalci pa je migala tudi ekipa BODIFIT, ki so jo sestavljali Irena Skuk, Asja Pajk, Gregor Stele in Katja Frol Štefan. 

Migi19_Logo-Mare-156.jpg

Migi19_Logo-Max-387.jpg

Predavali pa so vrhunski strokovnjaki, med katerimi so bili Mario Sambolec, Klemen Maček, Anže Spreizer, Petra Ugrin Parovel in še mnoga druga znana imena.

Migi19_Logo-Max-58.jpg

Migamo še naprej! 

Obiščite www.migimigi.si in preverite Migimigi izzive, ki jih pripravlja soorganizator Migimigi dogodka Adriatic Slovenica. 

Dogajalo se je za staro in mlado 

Na voljo je bila vrsta zabavnih aktivnosti. Medtem ko so se starejši mudili na vadbah in delavnicah, ali pa poslušali katero od zanimivih predavanj, so se najmlajši zadrževali na Migimigi poligonu Adriatica Slovenice,  preizkušali svoje veščine na poligonu Olimpijskega komiteja Slovenije, se podali na kolo pri stojnici Kolesarskega društva Rog, preizkusili v nogometu na prostoru Ženskega nogometnega kluba Radomlje ali pa si ogledali jadrnico, ki so jo pripeljali iz Jadralne zveze Slovenije. Še več - za rokav so lahko pocukali celo slovenskega jadrcalca Žana Luko Zelka, ki se jim je pridružil na dogodku. 

Migi19_Logo-Max-110.jpg

Bogata ponudba za športne navdušence ...

Med odmori so se tako najmlajši, kot tudi starejši obiskovalci lahko mudili na kateri od stojnic, ki so bile na prizorišču. Preverili so lahko ponudbe spletne trgovine Relive shop in novost na slovenskem tržišču - Skinny vodo, ki z dodatkom L-carnitina, chorma in vitaminov poskrbi za odlično hidracijo in lažje spopadanje z odvečnimi kilogrami. 

Migi19_Logo-Saso-17.jpg

Za okrepčilo med odmori so poskrbeli pri Zlato polje, kjer so za obiskovalce pripravljali zanimive hladne in tople jedi iz testenin, kuskusa in ječmenove kaše Zlato polje.

Migi19_Logo-Max-82.jpg

Vsi tisti, ki so želeli preveriti tudi bolj športno ponudbo prehranskih dodatkov, pa so se mudili na stojnici ProAction, kjer so poskrbeli za regeneracijo in hitro okrepčilo za tiste, ki se jim je mudilo na naslednjo aktivnost.

Migi19_Logo-Max-42.jpg

Preverili so lahko tudi ponudbo podjetja MediSanus, ki je predstavljalo številne inovativne izdelke. Med drugim so lahko brezplačno preizkušali magnezij za nanos na kožo in nov patentiran protibolečinski obliž ter se tako prepričali o učinkovitosti le-teh. 

Migi19_Logo-Mare-28.jpg

Poskrbljeno pa je bilo tudi za nežnejši spol, saj je bilo na dogodku moč preveriti tudi najnovejše linije športnih oblačil brazilskih blagovnih znamk podjetja Corpocabana, ki so predvsem obiskovalke popolnoma navdušile z izborom atraktivnih barv in modelov. 

Migi19_Logo-Max-306.jpg

Nič manj navdušene pa niso bile nad ponudbo naravnih vložkov in tamponov iz 100 % bombaža, za katere so poskrbeli pri Lunay, kjer so ozaveščali o vplivu naravnih materialov na intimno zdravje in udobje. 

Migi19_Logo-Mare-31.jpg

Za vmesno kosilo in zdrave jedilnike Migimigi vaditeljev je poskrbela restavracija Atropola, obiskovalci pa so navdušeno preizkušali jedilnike Petre Ugrin Parovel, Migimigi ambasadorke Dore Markun (Moj Gušt), Maria Sambolca (Dr. Feelgood) in Patricie Pangeršič. Slednja je na dogodku premierno predstavila tudi svojo prvo Fit kuharico, s katero je popolnoma obnorela obiskovalke in obiskovalce, ki obožujejo njene zdrave jedilnike. 

Migi19_Logo-Mare-19.jpg

Tekaške navdušence pa je čakalo nekaj prav posebnega. Preden so se podali na Migimigi tek po idiličnem Arboretumu Volčji Potok, v družbi vrhunske atletinje Mance Šepetavc, so lahko preverili ponudbo podjetja Go4Goal, kjer so predstavili posebne športne nogavice slovenskega porekla.

Migi19_Logo-Mare-79.jpg

Preizkusili pa so lahko tudi vrhunski magnezij Mg+ in se tako izognili bolečim krčem po športni aktivnosti.

Migi19_Logo-Mare-83.jpg

Po končanem teku pa jih je čakala osvežitev - Oshee izotonični napitki, s katerimi so poskrbeli za rehidracijo po končani aktivnosti. 

Migi19_Logo-Mare-30.jpg

Migimigi dan je nekaj posebnega ...

... so se strinjali zadovoljni obiskovalci, ki komaj čakajo, da bo leto naokrog in s tem tudi čas za nov Migimigi dan ter treninge z vrhunskimi trenerji, zanimiva predavanja in delavnice ter še marsikaj drugega.

Migi19_Logo-Max-273.jpg

Vsak Migimigi dan postreže z zanimivimi presenečenji in niti tokrat ni bilo drugače. Ekipa Migimigi trenerjev se je namreč odločila, da na dvoboj vlečenja vrvi pozove kar gostitelja dogodka - ekipa Adriatica Slovenice pa jim ni ostala dolžna. Združena ekipa Adriatic Slovenica in Generali je tako v vlečenju vrvi premagala ekipo vaditeljev, skupaj pa so poskrbeli za salve smeha in odlično energijo na dogodku. 

Migi19_Logo-Max-266.jpg

Druženje smo zaključili ob dobri glasbi 

Za vrhunski zaključek odličnega dneva je poskrbel eden in edini Dean On The Mike, ki je obiskovalce presenetil s simpatičnim naborom uspešnic iz 90-ih let in preloma tisočletja. Zakaj? Ker nas v 30. oktobra v Areni Stožice pričakuje največji DeeJay Time Back In Time doslej, na katerem bodo v živo nastopili Scooter, Jan Plestenjak, Miran Rudan, Flirrt, 4FUN in številni drugi izvajalci, ki se bodo samo tisti večer vrnili nazaj v 90-ta!

Migi19_Logo-Max-384.jpg

Miganje pa s tem še ni končano!

Za vse tiste, ki že komaj čakajo na naslednji športni dan, ki ga bosta zanje pripravila Event24 in Adriatic Slovenica, pa so na voljo številni Migimigi izzivi, ki se jih lahko udeležujejo skozi celotno leto. Več lahko preverite >>> TUKAJ

Več utrinkov z dogodka pa lahko preverite v spodnji fotogaleriji >>>


Fotogalerija