TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

6:11

SLUSAJ MAJKO MOJU PJESMU

MISO KOVAC

6:07

V SVET SANJE ZIVET

KVATROPIRCI

6:03

MIRNO TI MORE

KLAPA SUFIT

5:59

KAD POGLEDAS ME PREKO RAMENA

ZDRAVKO COLIC

5:55

KAKO SAM TE LUDO VOLIO

VLADIMIR KOCIS ZEC

5:51

AJ CA, VOLIN TE

KLAPA KAMPANEL

14. 09. 2019 19:20 | Oglasno sporočilo

MIGIMIGI DAN: športno obarvan dan, ki vas bo navdušil!

Po bombastičnem prvem Migimigi dnevu, na katerem je lani premierno migalo več tisoč odlično razpoloženih obiskovalcev, nas letos čaka nov športni dan za vse, ki radi migate, se zabavate in uživate na prostem v odlični družbi.

Cel Arboretum je z Natašo Gorenc zamigal na Migimigi dnevu! Foto: Max Verderber

Lani smo migali s simpatično Indiro Ekić, Maticem Kolencem, nasmejano Patricio Pangeršič, glasno Natašo Gorenc, zabavnim Chorcypom in še mnogimi drugimi, s katerimi smo na noge dvignili cel Arboretum in se družili, zabavali, slikali, smejali … na koncu pa ugotovili, da to noro druženje preprosto moramo ponoviti!

Zato se najboljša ekipa športnih strokovnjakov tudi letos vrača v idilični park, kjer bodo poskrbeli za odlično energijo, obilico dobre volje in miganja.

V soboto, 21. septembra 2019, nas v Arboretumu Volčji Potok od 11. ure dalje, čaka več kot 25 športnih vadb, delavnic in predavanj na enem mestu. Zagotovo se boste dodobra razmigali in izvedeli vse o zdravem načinu življenja, pravilnem izvajanju vaj, motivaciji in še marsikatero drugo zanimivost.

Migali boste lahko z ekipo iz oddaje The Biggest Loser Slovenija - Natašo Gorenc, Indiro Ekić in Maticem Kolencem, z nami pa bodo tudi Denis Porčič – Chorchyp, Patricia Pangeršič, Ana Kersnik Žvab, Urška Rihter, Tinkara Končar, Sebastjan Simler, Manja Zadel in Jasmina Hafner, Manca Šepetavc, ekipa 4P fitnesa - Maja Dobnikar, Tamara Smonker, Iva Jurov, Nik Žlak, Robert Rus, Viktorija Manzinni, Anže Spreizer in Anja Šivic ter ekipa BODIFIT fitnesa - Irena Skuk, Asja Pajk, Gregor Stele in Katja Frol Štefan.

Predavali pa bodo tudi Mario Sambolec z ekipo dr.Feelgood, Klemen Maček, Petra Ugrin Parovel in še mnoga druga znana imena, med katerimi bodo tudi Migimigi ambasadorji – energični Trkaj, aktualna miss športa Dora Markun in še mnogi drugi.

Tega preprosto ne smete zamuditi, zato svojo prijavo oddajte na www.migimigidan.si in si zagotovite poseben popust na ceno vstopnice v Arboretum Volčji Potok. Cena bo znašala največ 6 evrov, aktivnosti dogodka pa so popolnoma brezplačne!

migimigi.jpg
Kako smo se imeli lani lahko preverite tudi v spodnji fotogaleriji >>>

Fotogalerija