OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje komerciala-kum@radioaktual.si
Zadnje predvajane

23:46

DA SE OPET RODIM

KOVAC, IVANA

23:14

NE DAJ DA TE SLOME

ZECIC, DRAZEN

23:07

OPROSTI BUDALI

ROCKATANSKY

23:04

SRECA JE V NAJU

MODRIJANI

22:57

NI VISE NI MANJE

BORDO

22:54

CIJA JE ONO ZVIJEZDA

COLIC, ZDRAVKO

22:51

NA MORSKOME PLAVOM ZALU

FILM

22:46

JA PO KAFANAMA

BEBEK, ZELJKO

22:43

MOSKVA

NOVKOVIC, BORIS

22:19

KADA UMIRE LJUBAV

DRAGOJEVIC, OLIVER

16. 09. 2019 09:51 | K. Š.

Klemen razkril: "Tega res nisem pričakoval!"

Pred našimi radijskimi voditelji je v tem tednu prav posebna naloga. V ring so se podali z dekleti in ... doživeli neverjetno izkušnjo.

Klemen je doživel nekaj novega ... Foto: Martin Metelko

Vas zanima, kako je vse skupaj doživljal naš Klemen Bunderla?

"Vedel sem, da nam je naša Ajda Mlakar nekaj zakuhala, nisem pa bil prepričan, kaj točno nas čaka," je povedal Klemen, ki je sprejel nalogo in se podal v ring skupaj z Emo Kozin. 

"Na začetku so punce delovale zelo mirno in nežno ... No, tako je bilo vse dokler nismo prišli do ringa. Tam so bile preprosto neusmiljene," pravi Klemen in doda, da je bila izkušnja resnično nekaj posebnega. 

"Punce so se med seboj pogovarjale, kako se bodo lotile naših radijskih voditeljev. Tam so padale hude ideje, od tega, kako bodo na nas skočile pa vse do predloga, da nas zbijejo na tla," nekoliko prestrašeno pove Klemen. 

Vendar je bila na koncu izkušnja prav simpatična, Klemen pa je dvoboj z 21-letno Ljubljančanko Emo Kozina vsekakor uspešno prestal. "Ema me je popolnoma presenetila. Na začetku je bila nežna in tiha, v ringu pa hitra, eksplozivna in odločna. Kar težko je bilo!"

Vas zanima, kako mu je šlo?

Potem vsekakor ne smete zamuditi filmčka in naše nagradne igre, v kateri lahko osvojite kar pet vstopnic za CFC Komteks Fight Night, največji borilno glasbeni dogodek, ki bo v ljubljanskih Stožicah 6. oktobra. 

CFC KOMTEKS FIGHT NIGHT – največji borilno glasbeni dogodek

6. oktobra se bo v Stožicahodvilo 14 borb – sedem v mešanih borilnih veščinah (MMA), šest jih bo boksarskih in ena po pravilih K1. Na velikem spektaklu se bodo borili tudi slovenski boksarji, med njimi tudi Ema Kozin »The Princess«, ki se bo potegovala kar za tri nove naslove svetovne prvakinje (za diamantno titulo WBC, za naslova IBA in IBO, obenem pa bo branila že osvojeni pas WBF).

Za glasbeni del spektakla bodo poskrbele legende slovenskega rocka: Siddhartin Tomi Meglič, skupina Seven Days in May, ki so s Kozinovo posneli spot za skladbo Ready to Fight, John F. Doe in številni drugi.

Vstopnice so na voljo TUKAJ.Naj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)