OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje komerciala-kum@radioaktual.si
Zadnje predvajane

21:54

WONDERFUL LIFE

BLACK

21:50

DVIGNI POGLED

SANK ROCK

21:45

AKO ODES TI

BADRIC, NINA

21:40

SEASONS IN THE SUN

WESTLIFE

21:35

BROD ZA NABOLJE

DRAGOVIC, DORIS

21:30

ME BOS SE LJUBILA

VOZELJ, MARKO IN MOJSTRI

21:21

TONKA

NOVI FOSILI

21:18

NOCAS

GARAVI

21:05

SREBRNA KRILA (MIX)

DANIJELA

20:59

ZAVELA ME ANA

MEJASI

11. 06. 2019 12:06 | Promocijsko gradivo

Addiko banka vam na „Rdečo sredo“ podari prvi obrok

Addiko banka na „Rdečo sredo“, 12. junija, novim imetnikom Addiko obročne kartice Mastercard® podari prvi obrok

addiko bank Foto: Promocijsko gradivo

Addiko banka je banka enostavnih in hitrih bančnih storitev, ki svoje stranke rada preseneča in razvaja z edinstvenimi ugodnostmi, ki omogočajo še boljšo uporabniško izkušnjo. Sedaj že tradicionalna Addiko „Rdeča sreda“ – edinstven dan posebnih ugodnosti - tokrat preseneča z izjemno ponudbo, ki velja tudi za stranke drugih bank. Če v sredo, 12. junija, obiščete eno od poslovalnic Addiko banke in postanete imetnik Addiko obročne kartice Mastercard®, vam Banka povrne do 150 EUR prvega obroka prvega nakupa z vašo novo kartico. Addiko s tem ponuja izjemno priložnost za vse, ki si želijo enostavnega plačevanja svojih nakupov na obroke kar preko SMS sporočila in brez dodatne dokumentacije. Ponudba velja za stranke vseh bank samo v sredo, 12. junija, v vseh Addiko poslovalnicah.

Addiko obročna kartica Mastercard – Plačevanje po meri

Addiko obročna kartica Mastercard ima vse lastnosti klasične plačilne kartice Mastercard in še več – svoje nakupe lahko hitro in enostavno razdelite na od 2 do 12 obrokov, kar preko SMS sporočila in brez dodatne dokumentacije, lahko pa se plačilo izvede v enkratnem znesku. Kartica omogoča brezgotovinsko plačevanje in varno nakupovanje na vseh prodajnih mestih z oznako Mastercard doma, po svetu in na spletu s pomočjo storitve Mastercard® Identity Check™. Addiko obročno kartico Mastercard lahko pridobijo tako stranke Addiko banke kot tudi stranke drugih bank. Z banko se preprosto vnaprej dogovorite za znesek limita in sami izberete dan plačila (8., 18. ali 28. dan v mesecu).

Uspešne Addiko „Rdeče srede“

Splošno znane prodajne akcije, ki ponujajo ugodnejše pogoje ali posebno ponudbo na določen dan, so v Addiko banki prvi uspešno pripeljali tudi v svet financ. Poimenovali so jo blagovni znamki primerno, „Rdeča sreda“. To je dan, ko stranke v banki dobijo več, oziroma so za obisk poslovalnic in sklepanje poslov dodatno nagrajene. Odličen odziv strank na že več kot 6 dosedanjih izvedb tovrstnih prodajnih akcij potrjuje pravilnost poslovne odločitve. Dnevne akcije namreč za Addiko banko predstavljajo dodaten izziv in dober preizkus zmožnosti izpolnjevanja zavez, ki jih vsak dan dajejo svojim strankam. Z inovativnimi tržnimi prijemi Addiko banka dodatno potrjuje pozicijo specialista za plačevanje na obroke in gotovinske kredite za stranke vseh bank.Naj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)