TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

22:13

ULICA JORGOVANA

DARKO DOMIJAN

22:10

LE EN CENTIMETER

MARKO VOZELJ IN MOJSTRI

22:06

NEMAM VISE NI SNAGE NI VOLJE

DRAZEN ZECIC IN LIDIJA BACIC LILLE

22:02

NE KUNEM LJUBAV

LATINO

21:57

HAVE YOU EVER SEEN THE RAIN

SMOKIE

21:54

BOG MI TE DA

MALIGANI

21:50

LE S TEBOJ

DOMEN KLJUN

21:45

LIPO MI JE TU

KLAPA RISPET

21:40

TKO MI TE KRADE

IVAN ZAK

21:36

IZGUBIVA SE V NOC

KINGSTON

03. 06. 2019 07:55 | RA

Osvoji PET EKSKLUZIVNIH VIP vstopnic za Aktualov spektakel leta

V ponedeljek je v jutranjem programu odjeknila novica, da po vrhunski Roštiljadi Aktualovci niti približno ne mislimo počivati. Napovedali smo nov spektakel - Aktualov 12. rojstni dan, ki bo 6. decembra 2019 v Stožicah. Ob tem pa sta Klemen in Anita doživela (ne)prijetno presenečenje ...

Vedno sončna Aktualova voditelja Klemen Bunderla & Anita Gošte Foto: Radio Aktual

Na Aktualu večkrat letno poskrbimo za nore zabave, s katerimi razveseljujemo svoje poslušalce. Po zelo uspešni Aktualovi Roštiljadi 2019 nikakor ne bomo počivali, ampak smo se odločili, da napovemo nov spektakel - Aktualov 12. rojstni dan, ki bo 6. decembra 2019 v Stožicah. 

Bo največja dvorana v Sloveniji zopet pokala po šivih? 

Zavidljivi 12. rojstni dan radia Aktual bomo skupaj z našimi najboljšimi poslušalci praznovali: oboževana Klapa Kampanel, brezčasni Čuki, Dalmatinac Mladen Grdović, legendarni Zlatko Pejaković in stalnica - skriti gostje presenečenja.

Ob napovedi nastopajočih pa sta voditelja jutranjega programa Klemen in Anita doživela (ne)prijetno presenečenje - glavne atrakcije večera NI bilo na seznamu nastopajočih. D.J. Dady se je namreč odločil, da se bo z njima malce pošalil in jim ne bo zaupal, za koga pravzaprav gre. 

Zato smo se Aktualovci obrnili na vas, na najboljše poslušalce in vas prosimo, da nam pomagate razrešiti uganko. Pri tem vam bodo v pomoč namigi, ki jih bo podajal šaljivi D.J. Dady.

Pozorno poslušajte Aktual, saj vam bo D.J. Dady vsak dan izdal nov namig.

AR_FBEventCover_1042x546.jpg
.
RA

Sedaj pa POZOR!

Enemu poslušalcu, ki nam bo pomagal ugotoviti, kdo je zaenkrat še SKRITA ZVEZDA VEČERA, bomo podarili pet EKSKLUZIVNIH VIP vstopnic za decembrski spektakel leta.* 

*VIP vstopnica vključuje zvezdniški prihod na koncert, druženje v zaodrju in še in še! 

Se vam že kaj dozdeva? 

Na SMS 4567 pošljite ključno besedo AKTUAL presledek in ime glasbenika, za katerega mislite, da bo nastopil kot glavna zvezda v Stožicah. Nadaljnje namige spremljajte na Radiu Aktual, naši spletni strani in družbenih omrežjih. 

Naj se lov na skrito zvezdo večera in ekskluzivne VIP vstopnice ZAČNE ZDAJ! Namreč ko se D.J. Dady odloči, da bo razkril glavno zvezdo, izžrebamo srečnega nagrajenca!

VSTOPNICE za decembrski spektakel so ŽE V PRODAJI na vseh prodajnih mestih Eventim, bencinskih servisih Petrol in Poštah Slovenije ŽE OD 21 € DALJE. 

Čudovito je praznovati skupaj. Pridružite se nam v Stožicah, 6. decembra 2019.

Pogoji nagradne igre so dostopni tukaj