OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje 041 900 800
Zadnje predvajane

01:51

PUCA GLAVA

KARMA

01:47

BARABA

ZAGAR, TANJA

01:42

QUE SERA SERA

HERMES HOUSE BAND

01:38

JAVI SE

EMILIA

01:33

GDJE DISES TI

E.T.

01:28

PLAMEN OD LJUBAVI

COLONIA

01:22

LOOK WHO TALKING

DR. ALBAN

01:18

PUSTI PUSTI MODU (RMX)

COLIC, ZDRAVKO

01:14

IZNENADJENJE

KOKIC, EMILIJA

01:10

SEXY SEXY LOVER

MODERN TALKING

03. 06. 2019 07:55 | RA

Osvoji PET EKSKLUZIVNIH VIP vstopnic za Aktualov spektakel leta

V ponedeljek je v jutranjem programu odjeknila novica, da po vrhunski Roštiljadi Aktualovci niti približno ne mislimo počivati. Napovedali smo nov spektakel - Aktualov 12. rojstni dan, ki bo 6. decembra 2019 v Stožicah. Ob tem pa sta Klemen in Anita doživela (ne)prijetno presenečenje ...

Vstopnice so sicer že v prodaji. Foto: Radio Aktual

Na Aktualu večkrat letno poskrbimo za nore zabave, s katerimi razveseljujemo svoje poslušalce. Po zelo uspešni Aktualovi Roštiljadi 2019 nikakor ne bomo počivali, ampak smo se odločili, da napovemo nov spektakel - Aktualov 12. rojstni dan, ki bo 6. decembra 2019 v Stožicah. 

Bo največja dvorana v Sloveniji zopet pokala po šivih? 

Zavidljivi 12. rojstni dan radia Aktual bomo skupaj z našimi najboljšimi poslušalci praznovali: oboževana Klapa Kampanel, brezčasni Čuki, Dalmatinac Mladen Grdović, legendarni Zlatko Pejaković in stalnica - skriti gostje presenečenja.

Ob napovedi nastopajočih pa sta voditelja jutranjega programa Klemen in Anita doživela (ne)prijetno presenečenje - glavne atrakcije večera NI bilo na seznamu nastopajočih. D.J. Dady se je namreč odločil, da se bo z njima malce pošalil in jim ne bo zaupal, za koga pravzaprav gre. 

Zato smo se Aktualovci obrnili na vas, na najboljše poslušalce in vas prosimo, da nam pomagate razrešiti uganko. Pri tem vam bodo v pomoč namigi, ki jih bo podajal šaljivi D.J. Dady:

  • Pravi, da bo to NAJVEČJA zvezda Balkana, ki prihaja iz Splita in ni še NIKOLI nastopil/-a na koncertu radia Aktual v Stožicah ...
  • Iskana ZVEZDA ima več las na glavi kot D.J. Dady. 
  • Ni Doris Dragović, je pa iskana ZVEZDA manjša od Jureta Lična in večja od D.J. Dadyja.
  • Iskana ZVEZDA, ki je lahko izvajalec, izvajalka ali pa skupina, je starejša od 35 in mlajša od 50 let
  • Končno je D.J. Dady izdal spol iskane ZVEZDE, in sicer gre za žensko.

Pozorno poslušajte Aktual, saj vam bo D.J. Dady vsak dan izdal nov namig.

AR_FBEventCover_1042x546.jpg
.
RA

Sedaj pa POZOR!

Enemu poslušalcu, ki nam bo pomagal ugotoviti, kdo je zaenkrat še SKRITA ZVEZDA VEČERA, bomo podarili pet EKSKLUZIVNIH VIP vstopnic za decembrski spektakel leta.* 

*VIP vstopnica vključuje zvezdniški prihod na koncert, druženje v zaodrju in še in še! 

Se vam že kaj dozdeva? 

Na SMS 4567 pošljite ključno besedo AKTUAL presledek in ime glasbenika, za katerega mislite, da bo nastopil kot glavna zvezda v Stožicah. Nadaljnje namige spremljajte na Radiu Aktual, naši spletni strani in družbenih omrežjih. 

Naj se lov na skrito zvezdo večera in ekskluzivne VIP vstopnice ZAČNE ZDAJ! Namreč ko se D.J. Dady odloči, da bo razkril glavno zvezdo, izžrebamo srečnega nagrajenca!

VSTOPNICE za decembrski spektakel so ŽE V PRODAJI na vseh prodajnih mestih Eventim, bencinskih servisih Petrol in Poštah Slovenije ŽE OD 21 € DALJE. 

Čudovito je praznovati skupaj. Pridružite se nam v Stožicah, 6. decembra 2019.

Pogoji nagradne igre so dostopni tukaj



Naj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)