OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje komerciala-kum@radioaktual.si
Zadnje predvajane

19:54

HEY JOE

DEVILLE, WILLY

19:48

STRANGERS IN THE NIGHT

LOS MANOLOS

19:42

SEDAM DANA

RADOLFI, DAVOR AND RITMO LOCO

19:38

CVITA

PEJAKOVIC, ZLATKO

19:33

CIAO RAGAZZA

LATINO

19:31

RAD JO IMAM

ROK N BAND

19:25

JUDA

DRAGOJEVIC, PETAR

19:17

PALME IN VALOVI

MAMBO KINGS

19:10

BAM BAM BAM

CUKI

19:05

BARKA 2012

ZARATINO BAND

29. 05. 2019 16:57 | m

Aktualova Roštiljada 2019: niti vreme nas ne ustavi!

V petek 31. maja 2019, ko bo potekala letošnja Roštiljada, bo vreme fantastično. Ker pa ta teden ni bilo tako, pa na obiskovalce že čakajo šotori, talna podloga in zaščita pred blatom. Zato brez skrbi - največja fešta JE zagotovljena! Več informacij spodaj.

Aktualova roštiljada 2019 Foto: promocijsko gradivo

Aktualova Roštiljada, ki bo potekala v petek, 31. maja 2019, na Kardeljevi ploščadi v Ljubljani, bo postregla z atraktivnim dnevnim in še bolj norim nočnim dogajanjem.

Kdaj se začne fešta in kdaj bodo pečeni čevapčiči?

Prizorišče Aktualove Roštiljade 2019 bo svoja vrata odprlo ob 16.00 uri, ko se bo največja fešta v Sloveniji tudi uradno pričela. To pa še ni vse - ob 16.00 uri se bo začela tudi peka TONE čevapčičev, ki jih radio Aktual obiskovalcem podarja v sodelovanju z Lidl Slovenija in Žar legendami. Ti bodo na voljo vse dokler zaloga ne bo pošla.

Vas skrbi slabo vreme? Nikar!

V četrtek in petek popoldan ter zvečer je napovedano sončno in toplo vreme, tako da je nora zabava popolnoma zagotovljena! Ker pa je ta teden minil v znamenju dežja, pa je marsikdo lahko rahlo v skrbeh - a nikar!

Za ureditev prizorišča bo namreč vrhunsko poskrbljeno tudi v primeru slabšega vremena - obiskovalci se bodo pred morebitnimi dežnimi kapljami lahko zatekli pod katerega izmed šotorov, obenem pa bo organizator poskrbel tudi za celostno talno podlogo in zaščito pred blatom, posledično pa se bodo obiskovalci po prizorišču lahko sprehajali popolnoma brez skrbi.

ak roštiljada 2.jpeg
Aktualova roštiljada 2019
Radio Aktual

Kako do prizorišča?

Organizator obiskovalcem priporoča, da se na pot odpravijo pravočasno, saj bo zaradi velikega števila obiskovalcev promet v okolici prizorišča pred in med dogodkom zelo verjetno oviran. Da bi si zagotovili pravočasen prihod, se na pot odpravite prej ali pa uporabite storitve javnega mestnega prevoza, s katerim lahko dostopate v bližino prizorišča. Prav tako so v bližini prizorišča na voljo (plačljiva) parkirišča, na katerih lahko obiskovalci parkirajo svoje vozilo.

ak roštiljada 3.jpeg
Aktualova roštiljada 2019
promocijsko gradivo

V pričakovanju največje fešte v Sloveniji ...

Čez dan se bo na prizorišču odvijala vrsta zabavnih aktivnosti za vse generacije - obiskovalce pričakujejo številne družabne igre, zabaviščni park, mehanski rodeo bik in še in še, do 20. ure pa bodo nastopili Mark Zebra, Dj Dady, Jasmin Stavros in Tanja Žagar. V večernih urah pa obiskovalce čaka nora zabava s skupino Pop Design, Aktualovo Galamo, Ines Erbus, Natalijo Verboten, Luko Basijem in Draženom Zečićem.Naj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)