OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje 041 900 800
Zadnje predvajane

02:45

TINA

SPIK, MANCA

02:41

ANICA

RUSKO RICHIE

02:37

NEKA VESELO JE

LETECI ODRED

02:34

ZIVIM ZIVIM

ZECIC, DRAZEN

02:30

MODRE OCI

WOLF, BOZIDAR WOLFAND

02:24

OPROSTI MI

BORNO, DAVOR

02:20

JOS TE CEKAM

BACIC, LIDIJA I KUMOVI

02:15

OSJECAM SE JACI

KOVAC, MISO

02:11

MOJ DRAGI IMA LJUBAV NOVU

KOVAC, IVANA

02:08

FENOMENALNA

ZEBRA, MARK

29. 05. 2019 13:53 | RA

Nemogoče je samo beseda

Humanitarna akcija za mariborski Hospic

Hospic, humanitarna akcija Foto: PR

30. maja se bo v Mariboru začela tridnevna humanitarna akcija, katere cilj je zbrati čim več sredstev za delovanje Slovenskega društva hospic in postaviti temelje za mariborsko hišo hospica.

Morda ta hiša že obstaja, samo podariti ali oddati za skromno ceno jo je treba? Nemogoče je samo beseda, pravijo organizatorji akcije, ki bodo s pomočjo sponzorjev, donatorjev, prostovoljnih prispevkov in deležem prodanih startnin pomagali tistim, ki nas potrebujejo. Zato skupaj podprimo Maribor, da postane prvo sočutno mesto na svetu, in se začnimo zavedati, da si danes ustvarjamo pogoje za naš proces umiranja.

Idejni oče humanitarnega podviga je Robert Kereži, ki se zadnja tri leta ukvarja z ultra trail teki in vas skupaj s Športnim društvom Non plus ultra in s še petimi soorganizatorji vabi na tridnevno druženje z bogatim programom.

Zapeljite se v Maribor - sočutno mesto: na dobrodelni pohod in trail na Piramido, dobrodelne koncerte, lutkovno predstavo, Hopickafe, postavitev hospic klopce, otroški športni poligon, telovadbo za starejše, Knedlove tortilje, Danilov Piramida pisker ter veselo medgeneracijsko druženje v Mestnem parku Maribor.

Celoten program si lahko ogledate TUKAJ!

Vse dodatne informacije in obrazce za prijavo pa najdete na spletni povezavi www.ultrarobert.siNaj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)