TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

17:20

NIJE TO VINO

MEJASI

17:13

PO TEBI MI DISI LJUBEZEN

MANCA SPIK IN ISAAC PALMA

17:09

SVI ZNAJU

MALIGANI

16:57

AMEN

MIRAN RUDAN INDESIGN

16:51

MOJA MALENA

SASA KOVACEVIC

16:44

ISTI KA I TI

JURE BRKLJACA & DINO PETRIC

28. 05. 2019 09:29 | RA

AKTUALOV DAN SREČE PONOVNO USPEL

Prejšnji petek je potekal že tradicionalni Aktualov dan sreče, ko Aktualovi voditelji srečo in veselje delimo naokrog

Veselo rajanje v Vrtcu Pedenjped Foto: RA

Veseli druščini, ki so jo sestavljali Mojca Gornik, Grega Javornik, Aktualko, Vzajemko, mični Aktualovi hostesi in skupina Tequila, je ponovno uspelo narisati nešteto veselih nasmehov na obraze in podeliti ogromno toplih objemov!

Ekipa, ki je delila srečo.jpg
Ekipa, ki je delila srečo
RA

Najprej smo poskrbeli za srečo in veselje najmlajših v vrtcu Pedenjped v Vevčah ter jih razveselili z bomboni in baloni. Člani skupine Tequila pa so otroke navdušili z igranjem v živo na kitaro in harmoniko, tako da kar ni bilo konca naštevanju otrok, katero pesmico bi še skupaj zapeli.

20190524_110233.jpg
Veselo rajanje v vrtcu Pedenjped
RA

Nato smo se podali v Varstveno delovni center Tončke Hočevar, kjer smo srečo razdelili med tiste, ki jo najbolj potrebujejo in so jih bili še posebej veseli – med vse varovance in zaposlene. Tam so razigrano Aktualovo ekipo tudi prijazno pogostili in nas obdarili z darilci, ki so jih izdelali varovanci VDC-ja.

Veseli varovanci VDC-ja Tončke Hočevar.jpg
Veseli varovanci VDC-ja Tončke Hočevar
RA

Srečo smo naprej delili tudi v Domu starejših občanov Bežigrad, kjer se je zbrana druščina prav tako razveselila glasbe v živo in se je navdušeno pridružila prepevanju.

Zbrana druščina v Domu za ostarele Bežigrad.jpg
Zbrana druščina v Domu za ostarele Bežigrad
RA

Misijo osrečevanja smo sklenili v Salomon cafeju v Cityparku, kjer je imela skupina Tequila tudi krajši nastop in med drugim so predstavili tudi svojo najnovejšo uspešnico »Vanilija«.

Skupina Tequila1.jpeg
Skupina Tequila
RA

Aktualovci smo po konačenem dogodku povedali, da se ponovno veselimo Aktualovega dneva sreče prihodnje leto, saj ga vedno spremljajo številni lepi občutki in ogromno sreče, ker »se sreča množi, ko se z drugimi deli!«

Aktualov okvir sreče.jpg
Aktualov okvir sreče
RA

Srečo pa je z Aktualovci delila tudi Vzajemna, ki je vodilni ponudnik zdravstvenih zavarovanj na domačem trgu in je že 20 let predan svojim zavarovancem. S programom Varuh zdravja skrbi za njihovo zdravje in dobro počutje: omogoča številne aktivnosti in ugodnosti s področja zdravja, športa, prostega časa in turizma.

Skrb na področju zdravstvene varnosti ter ugodna ponudba zdravstvenih in nezgodnih zavarovanj je oblikovana na osnovi želja in potreb ter načina življenja posameznika

Več na vzajemna.si

Vzajemna varuh zdravja.JPG
Vzajemna varuh zdravja
Vzajemna
  

20190524_105957.jpg
Veselo rajanje v vrtcu Pedenjped
RA

Še nekaj utrinkov iz nepozabnega dneva si oglejte v spodnjem videoposnetku in v galeriji:

Videogalerija

Fotogalerija