TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

7:25

DOBRE DJEVOJKE

NOVI FOSILI I SREBRNA KRILA

7:22

APSOLUTNO

UCITELJICE

7:19

TAJNE NASE

IVAN ZAK

7:14

EDINA

ZVITA FELTNA

7:08

NIJE TO VINO

MEJASI

7:05

AKO ODEM PRIJATELJI

ZLATKO PEJAKOVIC

25. 05. 2019 12:15 | M. Ž.

FOTO: Prvi večer na Prepihu z oceno odlično.

Aktualova Galama, Nina Donelli in Ivan Zak so v petek poskrbeli za prvi večer nore dvodnevne zabave Vikenda na Prepihu.

Vikend na Prepihu 2019. Foto: Event24

Mladi pa tudi malce starejši, ki so prišli iz različnih koncev, so prepevali in plesali ter znova dokazali, da večje »fešte«, kot je na Prepihu, ki si ga je zagnana ekipa agencije Event24 izbrala za prizorišče svojih velikih dogodkov, na Dolenjskem, ni.

DSC00873.jpg
Vikend na Prepihu 2019.
Event24

Za energičen začetek večera je poskrbela Aktualova galama, ko je obiskovalce ogreval vedno zabavni Dean on the Mike, med publiko pa je nato kar završalo, ko je na oder stopila vroča Nina Donelli. Slovenska pevka, ki ima oboževalce po vsem Balkanu, je pod velikim šotorom pri novomeški restavraciji Prepih že nastopila na lanski Oktoberfešti.

DSC00781.jpg
Vikend na Prepihu 2019.
Event24

Tudi tokrat je občinstvo dvignila na noge s svojimi uspešnicami, kot so »Jaka sam žena«, »Propala veza« in zadnja »Genijalno« ter ostalimi skladbami, z njo so prepevali vse od začetka do konca. Po nastopu je zadovoljna dejala, da je na Dolenjskem res super publika, ki pripravi več kot odlično vzdušje.

Za drugi vrhunec večera, ki mu je bilo naklonjeno tudi nebo, pa je poskrbela nedvomno ena največjih zvezd hrvaške popularne glasbe, velik osvajalec ženskih src in večni romantik Ivan Zak.

DSC00912.jpg
Vikend na Prepihu 2019.
Event24

Za hvaležno in navdušeno publiko je pripravil bogat repertuar pesmi s svojimi največjimi uspešnicami, med njimi so bile »Adrenalin«, »Dečko sa Balkana«, »Tetovaža«, »Mala Princeza«, »Dar Mar«, »Laku noč«, »Idu dani«, » Usne varane«

Med številnimi zvestimi obiskovalci Vikenda na Prepihu in nenazadnje tudi jesenske Oktoberfešte sta bili tudi simpatični dekleti Eva in Maja iz Novega mesta, ki sta v en glas zatrdili, da takšne zabave, kot je tu, drugod ni, seveda pa jima je všeč tudi izbor nastopajočih in glasba. »To je najboljša fešta na Dolenjskem!« sta še uspeli povedati, preden sta se znova predali zabavi.

Pridajmo še, da je Event24 poskrbel tudi za to, da nihče ni bil ne lačen ne žejen, dogodek pa so omogočili: Transporti Šalehar, Pagras d.o.o. Zavarovalnica Sava, FP Avto Novo mesto in Kobra Team d.o.o.

Več utrinkov preverite v spodnji FOTOGALERIJI >>>

Fotogalerija