TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

11:53

ULICA JORGOVANA

DARKO DOMIJAN

11:49

CE SE OD SPOMINOV DA ZIVET

CUKI IN KVATROPIRCI

11:42

KONOBARU

FRANO PEHAR & TARAPANA

11:38

ANDJELE MOJ

KLAPA KAMPANEL

11:34

PROPLAKAT CE SRCE

KLAPA SUFIT

11:28

TO MI JE VSEC

NINA PUSLAR

23. 04. 2019 13:24 | Oglasno sporočilo

Priložnost, da obudite svojo mladost!

Po razprodanih dvoranah, klubih, diskotekah, največjih in najbolj norih zabavah, po več kot desetletju in pol … se na največji oder v Sloveniji vrača originalna ekipa DeeJayTime s posebnimi gosti - prihaja skupine SCOOTER ter slovenske in hrvaške glasbene legende 90-ih let in preloma tisočletja! In to v ŽIVO!

V Slovenijo prihaja legendarni SCOOTER! Foto: Scooter

Legendarni DeeJayTime Back In Time, program, ki velja za nosilca najnovejših glasbenih smernic in glavnega protagonista urbane slovenske glasbe, se po 26-ih letih vrača v originalni zasedbi – tokrat v velikem, še večjem slogu, na največji oder v Sloveniji, kjer bodo odmevale samo največje in najglasnejše uspešnice iz preloma tisočletja!

Neponovljiva priložnost za vrnitev v svojo mladost

Originalni zasedbi, ki jo sestavljajo Dean On The Mike, Dr. Silvano DJ, DJ Andy in DJ Jure, se bodo na noči čarovnic v Stožicah pridružili posebni gostje – največja imena slovenske in tuje glasbene scene, katerih največje uspešnice smo prepevali ob prelomu tisočletja!

V Slovenijo po več kot četrt stoletja prihaja težko pričakovana, ikonična nemška dance skupina in ena izmed najbolj uspešnih ter poslušanih lastnic največjih uspešnic tega žanra, ki bo Stožice V ŽIVO tresla s svojim legendarnim FASTER, HARDER – SCOOTER!

Seveda pa poklon glasbi iz 90. in 00. let ne sme miniti niti brez najbolj legendarnih izvajalcev in skupin tistega časa, ki se samo ta večer vračajo v originalni postavi, s svojimi uspešnicami iz Belih albumov – z nami bodo Jan Plestenjak, Miran Rudan, Mambo Kings, 4FUN, Kingston, Colonia, Flirrt, Karma, Dadi daz in še mnogi drugi! 

Neponovljiva priložnost, da podoživite čas svoje mladosti!

Glasbene legende bodo pele LE svoje največje iuspešnice iz 90-ih let in preloma tisočletja. V največji dvorani v Sloveniji bodo tako odmevale Plestenjakovi Amore mio in Tvoj song, Rudanova legendarna Laure ni več, Palme in valovi ter Preveč je lepih deklet od neverjetne skupine Mambo Kings, Kraljica noči ter Jaz potrebujem več od zasedbe 4FUN, zimzeleni Cela ulica nori ter Daj povej! Daj povej! skupine Kingston, nori Za tvoje snene oči ter Ti Da Bu Di Bu Da vrhunske skupine Colonia, Ona ter Romeo in Julija simpatičnih fantov iz skupine Flirrt, Sedam dana ter Prije nego mi haljinu svučeš legendarne skupine Karma, ter uspešnici Kalimero in Podoben sem zmaju slovenskega pevca Dadi daz-a!

POKLON 90. IN 00. LETOM, KOT GA ŠE NI BILO: TEGA NE SMETE ZAMUDITI!

Povabite vse tiste, s katerimi ste na ves glas prepevali največje uspešnice 90-ih in preloma tisočletja ter se pridružite ekipi DeeJayTime 30. oktobra 2019 v Stožicah!

VSTOPNICE ŽE V PRODAJI!

NAJCENEJŠE VSTOPNICE po EARLY BIRD cenah si zagotovite na prodajnih mestih Eventim >>> TUKAJ, bencinskih servisih Petrol Slovenija in poslovalnicah Pošte Slovenije!