OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje 041 900 800
Zadnje predvajane

14:44

MARIJA

GRUPA VIGOR

14:36

SPLITSKA SERENADA

KARAN, GORAN

14:32

VIVIR MI VIDA

ANTHONY, MARC

14:24

ZADNJA RUZA

ZEC, VLADIMIR KOCIS

14:18

LJUBAV POSTOJI ZBOG NAS

BELAN, NENO I ANJA SOVAGOVIC DESPOT

14:12

NISEM TI VERJEL

POP DESIGN

14:05

BABY BLUE

GINA

13:56

DA SE VRATIS

BERNY FEAT. GRUPA BANANA

13:51

TEBE IMAM

PUSLAR, NINA FEAT. JAN PLESTENJAK

13:47

FADING LIKE A FLOWER

ROXETTE

17. 04. 2019 12:00 | Oglasno sporočilo

Koncert, kot ga Slovenija doslej še ni poznala: PRAVILA IGRE LIVE!

Popularna hrvaška skupina Pravila Igre, ki s svojim edinstvenim koncertnim spektaklom Pravila Igre LIVE 3D SHOW navdušuje in polni kino dvorane po Hrvaški, je slednjega premierno predstavila tudi Slovencem!

Premierno v Sloveniji: Pravila Igre LIVE! Foto: Dario Lepoglavec/Pravila Igre

Neverjetni avdio-vizualni koncertni spektakel popularne hrvaške skupine Pravila Igre, ki nosi ime Pravila Igre LIVE 3D SHOW, je edinstvena izkušnja, ki jo je doslej imelo moč izkusiti le hrvaško občinstvo, tokrat pa so se simpatični fantje odločili, da jo v sodelovanju z radiem Aktual in Event24, premierno predstavijo tudi Slovencem. 

''Pravila Igre LIVE je spektakel posebne vrste, saj poleg glasbe združuje tudi elemente filma, igre in mjuzikla - česa takšnega pa do sedaj v tem delu Evrope sploh še ni bilo! LIVE 3D turneja, ki smo jo imeli na Hrvaškem, je bila velik uspeh - tolikšen, da smo jo preprosto morali pripeljati tudi v Slovenijo in takšno izkušnjo predstaviti tudi našim slovenskim oboževalcem,'' nam je zaupal Goran Belošević, bobnar in manager popularne hrvaške skupine, ki neverjeten uspeh beleži tudi na slovenskih tleh. 

DAR04908.jpg
Premierno v Sloveniji: Pravila Igre LIVE!
Dario Lepoglavec/Pravila Igre

Obožujejo slovensko občinstvo, mi pa preprosto obožujemo njih

Ivan Penezić, Goran Belošević, Petar Ričko, Marko Belošević in Ivan Zečić so Slovence navdušili že na Aktualovem dnevu žena 2019, saj je do zadnjega kotička polna dvorana Stožice v en glas prepevala njihove največje uspešnice ''Kamen na duši'', ''Još si sve u meni'', ''Nebo na mojoj strani'' in še mnoge druge.

''Razprodana Arena Stožice in več kot 12.000 obiskovalcev, poseben praznik za naše najdražje dame, slovenska gostoljubnost ...  to je bila atmosfera, o kateri lahko glasbeniki samo sanjajo in prav nam so se te sanje uresničile! To je bil zagotovo eden od koncertov, ki se jih bomo spominjali večno in upamo, da bomo nekoč spet imeli priložnost, da nastopimo pred Aktualovim občinstvom,'' so nam zaupali simpatični fantje. 

DAR05021.jpg
Premierno v Sloveniji: Pravila Igre LIVE!
Dario Lepoglavec/Pravila Igre

Najboljši koncert v njihovi karieri 

Nič drugače pa ni bilo niti na koncertnem spektaklu Pravila Igre LIVE, saj so fantje znova poskrbeli za ganljivo vzdušje, tokrat v intimnem okolju kino dvorane Kolosej, kjer so navdušili s nastopom, kot ga Slovenci še nismo izkusili.

DAR05063.jpg
Premierno v Sloveniji: Pravila Igre LIVE!
Dario Lepoglavec/Pravila Igre

Na platnu kinodvorane so obiskovalci lahko spremljali ganljivo ljubezensko zgodbo, v kateri sta glavno vlogo imela pevec skupine Pravila Igre, Ivan Penezić in njegova nesojena ljubezen. Da bi filmska izkušnja bila popolna, so fantje vmes ob pravih trenutkih v živo zapeli svoje največje uspešnice in stopnjevali navdušenje občinstva, ki je že komaj čakalo na epilog zapletene ljubezenske zgodbe, ki so jo spremljali na platnu.

031mv.jpg
Premierno v Sloveniji: Pravila Igre LIVE!
Mare Vavpotič / M24

Kot vsaka pravljica, je tudi ta imela srečen konec, obiskovalci pa so ga sprejeli z glasnim odobravanjem in navdušenjem, saj se je Ivanu na odru pridružila prav ona – njegova nesojena ljubezen iz filma, ki je na koncu koncerta prikorakala čez dvorano. 

113mv.jpg
Premierno v Sloveniji: Pravila Igre LIVE!
Mare Vavpotič/Media24

''Še vedno podoživljamo intenzivne občutke s ponedeljkovega nastopa, ker je bil to zagotovo najboljši koncert v naši karieri do sedaj,'' so nam zaupali ganjeni fantje in poudarili, da smo Slovenci najboljše občinstvo na svetu. ''Od srca vam hvala, da ste nam dali toliko ljubezni in pozitivnih emocij, da smo ostali brez besed - fotografije in video z dogodka govorijo več kot 1000 besed,'' so še povedali. 

Preverite tudi sami >>>

Ganljiva snidenja, solze sreče in objemi

''Slovensko občinstvo je najbolj goreče občinstvo, pred katerim smo nastopali - zato obožujemo nastope v Sloveniji, kjer nas vedno sprejmejo odprtih rok,'' zatrjujejo simpatični fantje. 

O tem priča tudi dejstvo, da so bila sedišča v dvorani večino koncerta pravzaprav prazna!

Na Ivanovo povabilo so obiskovalci namreč pohiteli pred sam oder, skupaj z njim so na ves glas prepevali, se jokali in objemali - celo z Ivanom, saj je ta med koncertom celo sestopil z odra in odhitel v objem njihovih največjih oboževalk ter tako poskrbel za solze sreče in radosti. 

054mv.jpg
Premierno v Sloveniji: Pravila Igre LIVE!
Mare Vavpotič/Media24

Čeprav veljajo za eno od bolj uspešnih hrvaških skupin, ostajajo preprosti in zvesti samim sebi

Po koncertu so tisti obiskovalci, ki so kupili VIP vstopnico, imeli celo možnost, da se s fanti srečajo, objamejo, spregovorijo par besed, fotografirajo in celo prejmejo njihov CD. Prav je, da omenimo njihovo skromnost, simpatičnost in preprostost. Čeprav veljajo za eno od najbolj popularnih hrvaških skupin, ki močno osvaja tudi slovenski glasbeni trg, so fantje zagotovo ostali zvesti samim sebi in svojemu ustvarjanju. Zavedajo se, da so njihovi oboževalci njihovo največje bogastvo, zato si vedno vzamejo trenutek le zanje, jim namenijo nekaj besed in se z njimi podružijo. 

DAR04930.jpg
Premierno v Sloveniji: Pravila Igre LIVE!
Dario Lepoglavec/Pravila Igre

Med obiskovalci so bile tudi simpatična Maruša in njene prijateljice, ki so pred dogodkom zmagale v nagradni igri radia Aktual in se skupaj s fanti družile v Woop! trampolinskem parku ter na Sekirometu. Fantje so se jih izjemno razveselili, Maruša pa jim je prinesla tudi nekaj darilc, ki so jih odnesli domov v spomin na njihovo skupno druženje. 

174mv.jpg
Premierno v Sloveniji: Pravila Igre LIVE!
Mare Vavpotič / M24

Občutki, ki so jih simpatični Hrvati strnili ob koncu dogodka so bili neverjetni – komaj čakajo, da se znova vrnejo v Slovenijo… tako ali drugače. Ivan Penezić je namreč zatrdil, da smo ga Slovenci tako močno navdušili, da razmišlja o selitvi v Ljubljano! 

DAR05023.jpg
Premierno v Sloveniji: Pravila Igre LIVE!
Dario Lepoglavec/Pravila Igre

''Komaj čakamo naslednji koncert - če bi bilo to odvisno samo od nas, bi prišli že jutri,'' so hudomušno odgovorili, ko smo jih povprašali o tem, kdaj se bodo vrnili v Slovenijo in poudarili, da čutijo gorečo željo po tem, da bi spektakel Pravila Igre LIVE ponesli tudi v druge slovenske kino dvorane. 

Več utrinkov z dogodka preverite v FOTOGALERIJI >>>

FotogalerijaVreme

Ljubljana

18.08.2019

29°
 • PON
  Mostly cloudy throughout the day.

  16° / 31°

 • TOR
  Mostly cloudy throughout the day.

  17° / 30°

 • SRE
  Possible light rain overnight.

  17° / 28°

 • ČET
  Light rain in the morning and overnight.

  16° / 25°

 • PET
  Light rain in the morning.

  16° / 26°

Aktualne radijske novice

Naj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)