TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

8:53

AMEN

MIRAN RUDAN INDESIGN

8:49

PRIJATELJICE

SEVERINA

8:42

APSOLUTNO

UCITELJICE

8:35

MAKSIMALNO

JOLE

8:32

ONA ME VOLI

LJUBAVNICI

8:25

SE VEDNO SVA ISTA

VICTORY

15. 04. 2019 09:04 | RA

GOOD VIBE odprla svoja vrata

Električni motor Foto: RA

Good vibe je mlada ekipa z veliko vizijo, ki je v četrtek, 11.4. v Ljubljani odprla svoja vrata. Kaj sploh je Good Vibe?

Good vibe je ideja o novem načinu trajnostne mobilnosti, ki je ekipo tako navdušila, da so zavihali rokave in začeli ustvarjati novo prihodnost. Verjamejo, da bo čisto vsak, ki si bo najel električni motor, užival maksimalno, saj je konec koncev to tudi njihov namen. Good vibe ponuja namreč udobno in predvsem nepozabno vožnjo z električnimi motorji po Ljubljani. Prednost njihovih motorjev je, da ne potrebujete vozniškega dovoljenja, saj so omejeni na 25km/h in vožnja je omogočena po kolesarskih stezah.

Vsakemu obiskovalcu priporočajo vožnjo z električnim motorjev, saj je vožnja povsem preprosta in atraktivna. Z njimi lahko odkrijete najbolj zanimive kotičke naše prestolnice, izognite se nepotrebni gneči, ne izgubljajte časa z iskanjem parkirišč, ter preprosto uživajte v vožnji.Njihov moto je ''Uživajmo življenje z vetrom v laseh''!

V četrtek, 11.4.2019 so tudi uspešno izvedli otvoritev lokacije na Križevniški ulici 5 v Ljubljani, kjer lahko po novem najamete svoj električni motor. Ponujajo tudi ugodne cene najema in pravo dogodivščino odkrivanja Ljubljane na drugačen način.

Rezervirajte si svojega na http://goodvibeteam.com/.

_DSC8149.jpg
Otvoritev lokacije na Križevniški 5 v Ljubljani
RA

_DSC8373.jpg
Ekipa Good vibe
RA