TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

4:18

SINJORINA

MALIGANI

4:14

LUDO MORE

KLAPA MASLINA

4:10

CESARICA

OLIVER DRAGOJEVIC

4:07

LE S TEBOJ

DOMEN KLJUN

4:04

CRNA ZENO NAJLJEPSA SI ZNAJ

TOMISLAV IVCIC

4:00

LIPOTA MOG ZIVOTA

SINISA ZUNEC

02. 04. 2019 13:54 | Oglasno sporočilo

NORO: OSVOJI popolno doživetje v družbi fantov iz skupine PRAVILA IGRE!

Simpatični fantje iz popularne hrvaške skupine Pravila Igre v ponedeljek, 15. aprila 2019, prihajajo v ljubljanski Kolosej, kjer bodo PREMIERNO, za samo 500 svojih največjih oboževalcev, pripravili ekskluzivni VIP glasbeni spektakel PRAVILA IGRE LIVE! Pred tem pa nas bodo že ta petek, 5. aprila 2019, obiskali na radiu Aktual in skupino srečnežev odpeljali na ekskluzivno druženje!

Osvojite popolno doživetje v družbi skupine Pravila Igre! Foto: Pravila Igre

Boste med njimi prav vi?

Z malo sreče ste lahko prav vi tisti, ki boste v družbi svojih treh prijateljev in simpatičnih fantov iz popularne hrvaške skupine Pravila Igre doživeli dan, poln zabave in doživetje, ki se ga boste spominjali še dolgo časa!

Sebe in svoje tri prijatelje prijavite na pravilaigre@radioaktual.si in mogoče boste prav vi tisti srečneži, ki boste osvojili druženje s popularnim hrvaškim bendom. Na vas čakajo zabavne aktivnosti v Woop! trampolinskem parku, pomerili pa se boste tudi v pravem Sekirometu!

To je neverjetna priložnost, da tudi v živo spoznate Pravila Igre, z njimi preživite nekaj neprecenljivih trenutkov in jim postavite prav vsa vprašanja, ki ste si jih želeli postaviti že od nekdaj!

1080x1080-for-Eventim.jpg
Osvojite popolno doživetje v družbi skupine Pravila Igre!
Pravila Igre

Najslajše presenečenje pa vas čaka na koncu, saj boste prav vi lahko tisti, ki boste osvojili štiri VIP vstopnice za obisk glasbenega spektakla Pravila Igre LIVE, ki bo 15. aprila 2019 v ljubljanskem Koloseju. Vip vstopnice vam omogočajo, da uživate v koncertnem spektaklu skupine, se z njimi podružite in celo dobite njihov CD!

Priložnost, ki je ne smete zamuditi!

Prijave zbiramo do četrtka, 4. aprila 2019, do 12. ure na pravilaigre@radioaktual.si!

Pravila sodelovanja