TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

10:43

DJEVOJACKO VECE

MAJA SUPUT

10:40

NE PLACI ZA NJOM MAJKO

MLADEN GRDOVIC

10:36

KARTA LJUBAVI

TOMISLAV BRALIC & KLAPA INTRADE

10:32

DRUGI JOJ RASPLICE KOSU

MISO KOVAC

10:27

SLOVENKA

DAVOR BORNO

10:23

VJERUJ MI JEDINA

LJUBAVNICI

10:19

NE GREM NA KOLENA

SASA LENDERO

10:14

ZA PET ZIVOTA

SINISA ZUNEC

10:11

MOJE MILO

TARAPANA BAND

10:08

DANAS

LUKA BASI & IVANA KOVAC

04. 04. 2019 08:00 | R. A.

Dnevni horoskop: petek, 12. april 2019

Preberite horoskop za petek, 12. aprila 2019 in preverite, kaj vas čaka ...

Kaj napovedujejo zvezde? Foto: Profimedia

OVEN – Razmišljali boste o naslednji potezi, ki bi utegnila prinesti tudi nekaj dobička. Najprej potrebujete cilj, proti kateremu bodo vodila vaša dejanja. Nestrpnost pa pustite pri miru.

BIK – Vaše počutje je odvisno predvsem od trenutnih dejanj, zato dobro razmislite, kako boste dosegli želene rezultate. Predvsem pa drugim ne počnite tistega, kar ne želite, da bi drugi počeli vam.

DVOJČKA – Spet vodite igro, še posebej na čustvenem področju, kjer ste zelo stabilni. Izkazalo se bo, da ste imeli prav, ko ste nekomu od prijateljev pred kratkim nekaj predlagali.

RAK – Sposobni boste hitro veliko narediti in zraven še poskrbeti za zabavo ter sproščeno vzdušje. Izpostavljena bo natančnost, ki jo boste vlagali v svoje delo.

LEV – Danes se vam bo sicer zataknilo pri težji nalogi, vendar se do rešitve poskušajte dokopati sami. Morda ne bi prejeli pomoči, čeprav bi ponižno zaprosili zanjo.

DEVICA – Ničesar ne boste prepustili naključju, vse boste zelo dobro načrtovali, kar bo nekoga zmedlo ali celo razjezilo. Lahko ste mirni, saj boste že popoldne priča pozitivnim odzivom.

Vas zanima horoskop, kaj napovedujejo zvezde in števila? Potem je Festival ezoterike, astrologije in numerologije pravi za vas!

Celoten program in urnik lahko preverite >>> TUKAJ!

Vstopnice pa si lahko zagotovite v posebni ponudbi - eno kupite, drugo pa vam podarijo - na prodajnih mestih in spletni strani Eventim, bencinskih servisih Petrol in poslovalnicah Pošte Slovenije. 

TEHTNICA –Za uspešne odnose v službi se bo treba potruditi. Ko popuščate zahtevam, ste nezadovoljni, zato se nikar ne podajte v nezadovoljstvo, povezano s financami.

ŠKORPIJON –Čustveno ste šibki, saj obljubljate eno in delate drugo, čeprav se tega še kako dobro zavedate. Morda ste premalo pozorni na nekaj, kar vam želi nekdo dopovedati.

STRELEC –Ne boste več vedeli, ali ste na pravi poti in kaj storiti glede osebe, ki vam v mislih ne da miru. Začnite počasi in napredujte z iskrenostjo in neposrednostjo, ki prinašata dobre rešitve.

KOZOROG –Skromnosti nikar ne poskušajte hliniti, naredite raje, kar je treba, in se tiho umaknite. Čas je primeren za akcijo, v njej ni prostora za jezo, agresijo in pomilovanje.

VODNAR –Niste najbolj trdni, toda vseeno si želite pustiti svoj pečat tako v službi kot v ljubezenskih odnosih. Največ energije boste danes namenili tistim, ki vas bodo pripravljeni poslušati.

RIBI –Praktična energija današnjega dne je za vas kot naročena. Videli boste, kaj vse lahko storite, kar vas bo popeljalo v napredek. Prek malenkosti poskusite uvideti celotno sliko.