OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje komerciala-kum@radioaktual.si
Zadnje predvajane

22:07

ANITA

LATINO

22:03

SOKOLE

ZECIC, DRAZEN

21:59

KAD PREKO MORA

ZECIC, DRAZEN

21:55

MEGA FESTA (SHAKA TAKA RMX)

MAMBO KINGS

21:51

LJUBE LJUBICE MOJA RUZICE

RADOLFI, DAVOR

21:48

MI IMAMO BAND

KOKTELSI

21:41

MAJ (RMX 2019)

OBVEZNA SMER

21:36

LUDA VECER

DONELLI, NINA I MILO STAVROS

21:33

ONA SPAVA

TARAPANA

21:30

OH NE CHERIE

KUMER, DOMEN

04. 04. 2019 08:00 | R. A.

Dnevni horoskop: petek, 12. april 2019

Preberite horoskop za petek, 12. aprila 2019 in preverite, kaj vas čaka ...

Kaj napovedujejo zvezde? Foto: Profimedia

OVEN – Razmišljali boste o naslednji potezi, ki bi utegnila prinesti tudi nekaj dobička. Najprej potrebujete cilj, proti kateremu bodo vodila vaša dejanja. Nestrpnost pa pustite pri miru.

BIK – Vaše počutje je odvisno predvsem od trenutnih dejanj, zato dobro razmislite, kako boste dosegli želene rezultate. Predvsem pa drugim ne počnite tistega, kar ne želite, da bi drugi počeli vam.

DVOJČKA – Spet vodite igro, še posebej na čustvenem področju, kjer ste zelo stabilni. Izkazalo se bo, da ste imeli prav, ko ste nekomu od prijateljev pred kratkim nekaj predlagali.

RAK – Sposobni boste hitro veliko narediti in zraven še poskrbeti za zabavo ter sproščeno vzdušje. Izpostavljena bo natančnost, ki jo boste vlagali v svoje delo.

LEV – Danes se vam bo sicer zataknilo pri težji nalogi, vendar se do rešitve poskušajte dokopati sami. Morda ne bi prejeli pomoči, čeprav bi ponižno zaprosili zanjo.

DEVICA – Ničesar ne boste prepustili naključju, vse boste zelo dobro načrtovali, kar bo nekoga zmedlo ali celo razjezilo. Lahko ste mirni, saj boste že popoldne priča pozitivnim odzivom.

Vas zanima horoskop, kaj napovedujejo zvezde in števila? Potem je Festival ezoterike, astrologije in numerologije pravi za vas!

Celoten program in urnik lahko preverite >>> TUKAJ!

Vstopnice pa si lahko zagotovite v posebni ponudbi - eno kupite, drugo pa vam podarijo - na prodajnih mestih in spletni strani Eventim, bencinskih servisih Petrol in poslovalnicah Pošte Slovenije. 

TEHTNICA –Za uspešne odnose v službi se bo treba potruditi. Ko popuščate zahtevam, ste nezadovoljni, zato se nikar ne podajte v nezadovoljstvo, povezano s financami.

ŠKORPIJON –Čustveno ste šibki, saj obljubljate eno in delate drugo, čeprav se tega še kako dobro zavedate. Morda ste premalo pozorni na nekaj, kar vam želi nekdo dopovedati.

STRELEC –Ne boste več vedeli, ali ste na pravi poti in kaj storiti glede osebe, ki vam v mislih ne da miru. Začnite počasi in napredujte z iskrenostjo in neposrednostjo, ki prinašata dobre rešitve.

KOZOROG –Skromnosti nikar ne poskušajte hliniti, naredite raje, kar je treba, in se tiho umaknite. Čas je primeren za akcijo, v njej ni prostora za jezo, agresijo in pomilovanje.

VODNAR –Niste najbolj trdni, toda vseeno si želite pustiti svoj pečat tako v službi kot v ljubezenskih odnosih. Največ energije boste danes namenili tistim, ki vas bodo pripravljeni poslušati.

RIBI –Praktična energija današnjega dne je za vas kot naročena. Videli boste, kaj vse lahko storite, kar vas bo popeljalo v napredek. Prek malenkosti poskusite uvideti celotno sliko.Naj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)