OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje 041 900 800
Zadnje predvajane

16:16

MALA PRINCEZA

ZAK, IVAN

16:12

IN THE SUMMERTIME

SHAGGY AND RAYVON

15:11

KAO PREKJUCER

DANIJELA

15:07

ZASTO ME MUCIS NEVJERO

GRUPA VIGOR

14:56

THE POWER OF LOVE

DION, CELINE

14:52

TUZNA SU ZELENA POLJA (MIX)

BRUN, DALIBOR

14:44

HVALA TI ZA LEPE DNI

SULER, BRIGITA

14:38

IMAS PRAVO

SEVERINA

14:36

GOSPOD, TEZKO SEM PONIZNA

MJAV

14:29

SOKOLE

ZECIC, DRAZEN

25. 03. 2019 11:56 | m

1. pomladni vikend po Aktualovo

Prvi in resnično topel pomladni vikend je razigral tudi Aktualove voditelje. Klemen je užival na pikniku s prijatelji, Tanja je začela s pripravami na kolesarski podvig, Javornik se je razveselil novega družinskega člana, Mojca pa raziskovala najbolj romantične dele Istre...

Klemen Bunderla se je sladkal s sladoledom. Foto: osebni arhiv

Tudi Aktualovi voditelji obožujejo pomlad.

Klemen Bunderla je svoj prvi pomladni trenutek opisal takole: "Prijatelja Samo in Lara Klavora sta pred odhodom na surferski oddih pripravila piknik za prijatelje. Po izvrstni požrtiji rib, čevapov, steakov, sveži zelenjavi, ... Nam je zapasala osvežujoča sladica in ker je bilo 25 stopinj v luftu, je bil sladoled edina logična rešitev. Samo mi je posodil svojo vespo in šel sem do medvoškega sladoledarja po banico sladoleda. Vse lepo in prav, dokler ni bilo treba spet zakurblati vespe. Ker je počivala celo zimo, me je pustila na cedilu ravno, ko se mi je s polnim prtljažnim kufrom sladoleda mudilo nazaj na piknik. K sreči smo jo oživeli še v pravem trenutku, da smo sladoled še lahko lizali in ne pili, hehe.

javornikov jester.jpeg
Javornikov Jester
osebni arhiv

Pri Javorniku doma je bil vikend v znamenju spoznavanja novega družinskega člana. Jester, dva meseca star nemški ovčar, bo od sedaj naprej skrbel za Javornikovo veselje.

anita na sprehodu.jpg
Anita Gošte obožuje pomlad.
osebni arhiv

Anita Gošte: "Ker radijci veliko sedimo, je treba za zdravje tudi malo pomigati. Čez teden migam v Ljubljani z osebnim trenerjem v XBodyju, čez vikend pa večinoma kar na domačih Trojanah. Moj najljubši letni čas šele prihaja, to pa ni eden od štirih, ampak tisti vmesni, ko si pomlad podaja roko s poletjem. To je čas hrepenenja, veselja, uživanja, čeprav sem se zelo dobro naučila živeti tukaj in zdaj. In vodi me misel: ko bomo potrebovali manj, bomo imeli več." :)

tanja na kolesu.jpg
Razigrana Tanja Seme na kolesu.
osebni arhiv

Tanja Seme se je pretekli vikend začela pripravljati na najprestižnejšo in svetovno najbolj znano cestno kolesarsko dirko Tour de France, ki se začne 6. julija. Ni pa še povsem prepričana ali se bo udeležila dirke, ali bo odkolesarila kar na jadran in si raje privoščila dopust. V vsakem primeru ji želimo veliko sreče z 18 colskim kolesom.

romantična istra.jpg
Mojca Gornik je uživala v romantični Istri
osebni arhiv

Mojca Gornik pa je glede svojega raziskovanja Istre zelo skrivnostna ... Povedala je le, da je obiskala čarobni Motovun in opazovala čarobni sončni zahod v Umagu ... Morda pa je čarobno kaj drugega ...Naj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)