TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

19:10

PROLJECE

LUKA NIZETIC & KLAPA NOSTALGIJA

19:10

TEBI JEDNA MENI DVE

ZELJKO SAMARDZIC FT. LJUBAVNICI

19:01

MATI

SIMONA WEISS

18:59

KOKOLO

MAGAZIN

18:55

CRNO VINO, CRNE OCI

IVANA KOVAC

18:50

ZA TVOJE SNENE OCI

COLONIA

18:41

NE BOM TI LAGAL

POP DESIGN

25. 03. 2019 11:56 | m

1. pomladni vikend po Aktualovo

Prvi in resnično topel pomladni vikend je razigral tudi Aktualove voditelje. Klemen je užival na pikniku s prijatelji, Tanja je začela s pripravami na kolesarski podvig, Javornik se je razveselil novega družinskega člana, Mojca pa raziskovala najbolj romantične dele Istre...

Klemen Bunderla se je sladkal s sladoledom. Foto: osebni arhiv

Tudi Aktualovi voditelji obožujejo pomlad.

Klemen Bunderla je svoj prvi pomladni trenutek opisal takole: "Prijatelja Samo in Lara Klavora sta pred odhodom na surferski oddih pripravila piknik za prijatelje. Po izvrstni požrtiji rib, čevapov, steakov, sveži zelenjavi, ... Nam je zapasala osvežujoča sladica in ker je bilo 25 stopinj v luftu, je bil sladoled edina logična rešitev. Samo mi je posodil svojo vespo in šel sem do medvoškega sladoledarja po banico sladoleda. Vse lepo in prav, dokler ni bilo treba spet zakurblati vespe. Ker je počivala celo zimo, me je pustila na cedilu ravno, ko se mi je s polnim prtljažnim kufrom sladoleda mudilo nazaj na piknik. K sreči smo jo oživeli še v pravem trenutku, da smo sladoled še lahko lizali in ne pili, hehe.

javornikov jester.jpeg
Javornikov Jester
osebni arhiv

Pri Javorniku doma je bil vikend v znamenju spoznavanja novega družinskega člana. Jester, dva meseca star nemški ovčar, bo od sedaj naprej skrbel za Javornikovo veselje.

anita na sprehodu.jpg
Anita Gošte obožuje pomlad.
osebni arhiv

Anita Gošte: "Ker radijci veliko sedimo, je treba za zdravje tudi malo pomigati. Čez teden migam v Ljubljani z osebnim trenerjem v XBodyju, čez vikend pa večinoma kar na domačih Trojanah. Moj najljubši letni čas šele prihaja, to pa ni eden od štirih, ampak tisti vmesni, ko si pomlad podaja roko s poletjem. To je čas hrepenenja, veselja, uživanja, čeprav sem se zelo dobro naučila živeti tukaj in zdaj. In vodi me misel: ko bomo potrebovali manj, bomo imeli več." :)

tanja na kolesu.jpg
Razigrana Tanja Seme na kolesu.
osebni arhiv

Tanja Seme se je pretekli vikend začela pripravljati na najprestižnejšo in svetovno najbolj znano cestno kolesarsko dirko Tour de France, ki se začne 6. julija. Ni pa še povsem prepričana ali se bo udeležila dirke, ali bo odkolesarila kar na jadran in si raje privoščila dopust. V vsakem primeru ji želimo veliko sreče z 18 colskim kolesom.

romantična istra.jpg
Mojca Gornik je uživala v romantični Istri
osebni arhiv

Mojca Gornik pa je glede svojega raziskovanja Istre zelo skrivnostna ... Povedala je le, da je obiskala čarobni Motovun in opazovala čarobni sončni zahod v Umagu ... Morda pa je čarobno kaj drugega ...