OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje 041 900 800
Zadnje predvajane

05:02

DANAS SMO KRALJEVI

TAMBURASKI SASTAV KAS

04:57

KO SE TO MENI ZALJUBIO

FRAJLE

04:53

WAKE ME UP BEFORE YOU GO GO

WHAM

04:45

U LUBLAN PRI SESTIC

JOHNNY BEND

04:40

NI VISE NI MANJE

BORDO

04:36

SVET JE LEP

RESNIK, VILI

04:33

KAKO NAM STVARI STOJE

PRAVILA IGRE

04:30

POD TUSEM

NINO

04:25

GOSPODARI NOCI

BEBEK, ZELJKO FEAT. GOSPODARI NOCI

04:20

DRUGO IME

KONTREC, MISO

06. 03. 2019 11:34 | Oglasno sporočilo

AKTUALOV DAN ŽENA 2019: POMEMBNE INFORMACIJE

Kako do prizorišča? Kje lahko parkirate? Kdaj se prične dogodek? Vse pomembne informacije so zbrane spodaj!

Aktualovci ste ponovno dokazali, da ste najboljši poslušalci in najboljše občinstvo, ki si ga niti v sanjah ne bi mogli želeti. Tudi pomladni spektakel, s katerim pobožamo srca naših najdražjih poslušalk, je bil kmalu po uradni otvoritvi prodaje vstopnic RAZPRODAN, za kar smo vam iz srca hvaležni. Veseli smo, da se nam boste v tako velikem številu pridružili na Aktualovem dnevu žena 2019, ki bo v petek, 8. marca 2019, v ljubljanskih Stožicah.

Kdaj se prične dogodek?

Tisti, ki že komaj pričakujete eno izmed največjih in najbolj odmevnih zabav letošnje pomladi, ste vabljeni, da se nam pridružite ob 17.00 uri, saj vas bosta naša Anita Gošte in Dean on the Mike z Aktualovo Galamo pred dvorano Stožice dodobra razgrela in pripravila na največji glasbeno-scenski spektakel, ki bo sledil nekaj trenutkov kasneje!

Ob 18.30 uri se bodo odprla vrata dvorane Stožice, kjer bomo nato feštali vse od 20.00 ure dalje, ko se bo Aktualov dan žena 2019 še uradno pričel!

aktualov_dan_zena_2019.PNG

Ste vedeli, da se lahko na dogodek z LPP zapeljete popolnoma brezplačno?

Da ne bi zamudili prav ničesar, vas naprošamo, da na prizorišče prispete pravočasno. Ob tej priložnosti vas LPP vabi, da se do Stožic zapeljete kar z brezplačnim mestnim prevozom. S predložitvijo vstopnice za Aktualov dan žena 2019 si lahko namreč kar tri ure pred in po dogodku zagotovite popolnoma brezplačno vožnjo do Stožic in nazaj.

Boste prišli z lastnim prevoznim sredstvom?

Vse tiste, ki boste na dogodek prišli z lastnim prevoznim sredstvom, pozivamo, da svoja vozila parkirate na za to namenjenih površinah. Za obiskovalce dogodka bo parkiranje namreč možno na brezplačnih parkirnih mestih v lasti MOL, in sicer dve uri pred in dve uri po prireditvi.
Parkirna hiša ŠRC Stožice (na parkirnih mestih v lasti MOL), Kranjčeva, Žale, Nove Žale. Plačljiva parkirna mesta: Ekonomska fakulteta, FDV in parkirnih hišah WTC in Modri kvadrat.

parkirišča.jpg

V petek, 8. marca 2019 bo zaradi prireditve v Stožicah, LPP prav tako uvedel posebno krožno linijo med okoliškimi parkirišči, ki bo potekala po naslednji trasi: Vojkova - servisna cesta - del krožišča – Clevelandska - Tomačevska – Kranjčeva – Vojkova – Center Stožice. Namen posebne linije je prevoz udeležencev prireditve s parkirišč in nazaj do parkirišč.

linija_lpp.jpg
.Brezplačni LPP prevoz.
LPP

Po končani prireditvi predvidoma ob 24.00 uri bodo avtobusi odpeljali na relacijah: 

Linija 1: Cesta Janeza Porente (servisna cesta ob obvoznici) – Vojkova - Bavarski dvor – Vižmarje
Linija 3: Cesta Janeza Porente (servisna cesta ob obvoznici) – Vojkova – Bavarski dvor – Rudnik
Linija 6: Cesta Janeza Porente (servisna cesta ob obvoznici) – Vojkova - Bavarski dvor - Dolgi most
Linija 11: Cesta Janeza Porente (servisna cesta ob obvoznici) – Vojkova – Bavarski dvor – Zalog

NE SPREGLEJTE! 

Aktualovci vse obiskovalce Aktualovega dneva žena 2019 naprošamo, da na prireditev prispete pravočasno. Pričakujemo vas že ob 17.00 na Aktualovi Galami, kjer se bomo dodobra ogreli za večerni spektakel. Vrata dvorane Stožic se bodo odprla ob 18.30 uri, koncert pa se bo začel ob 20. uri. 

Ne pozabite, Ljubljanski potniški promet za vse obiskovalce zagotavlja brezplačen prevoz tri ure pred in po prireditvi, tako da s parkiranjem ni skrbi! Za vse, ki se boste vseeno odločili priti z lastnim prevoznim sredstvom, pa smo naredili popis vseh bližnjih parkirišč.

Komaj čakamo, da se vidimo na nepozabnem spektaklu, Aktualovem dnevu žena 2019!Naj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)