TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

5:01

STO STARI LJUDI KAZU

IVANA KOVAC

4:58

DOBRO DOSLI SAMPIONI

NEDA UKRADEN

4:54

VIDI SE IZ AVIONA

DOMENICA

4:51

ILI S TOBOM ILI SAMA

ALYA

4:48

OBLJUBI

ISAAC PALMA

4:43

SANJAO SAM MOJU RUZICU

LETECI ODRED

31. 01. 2019 05:12 | m

Noro jutro pri Klemnu Bunderli!

Aktualovo jutro pri Klemnu doma! Foto: Radio Aktual

Aktualovci: Anita Gošte, Tanja Seme, Mojca Gornik, Jure Ličen, Grega Javornik in Mitja Grajzar so četrtkov jutranji program vodili kar iz Klemnove dnevne sobe!

Pestra in navihana druščina Aktualovih voditeljev je Klemna Bunderlo presenečala iz ure v uro, mu pripeljala nenapovedane goste, pripravila zabavo in predvsem jutro, ki ga ne bo nikoli pozabil.

Anita Gošte in Grega Javornik sta že v prvi jutranji uri poskrbela za zdrav zajtrk, ki sta ga prinesla Ana Kastelic in Aleš Žonta s Kmetije Kastelic & Žonta. Mojca Gornik in Jure Ličen sta, ker želita poskrbeti za Klemnovo ljubezensko življenje, sta za gostjo povabila priznano psihoterapevtko Veroniko Podgoršek, ki sta jo poimenovala kar Doktorica za ljubezen,

Tanja Seme in Mitja Grajzar pa sta se lotila razkrivanja Klemnovih skrivnosti in o njih povprašala, kar njegove najbližje, mamo Sonjo in brata Matica.... Ker je jutranji program od začetka do konca potekal iz Klemnove dnevne sobe, so pri Klemnu pozvonili tudi novinarji Novic Sveta 24 in Ekipe SN. 

V jutranji Aktualovi zabavi pri Klemnu Bunderli doma so sodelovali tudi člani ekip Studia 4 ter masažnega salona Offis.si.

Fotogalerija