TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

22:18

80 E

DALEKA OBALA

22:12

MIRUJ SRCE

TOMISLAV BRALIC I KLAPA INTRADE

22:08

NAJLJEPSA

IVAN IVE ZUPANOVIC

22:05

KAR JE RES JE RES

FARAONI

22:02

ZAPLESALE SU SJENE

MARKO TOLJA

21:58

MIRNO TI MORE

KLAPA SUFIT

23. 01. 2019 10:36 | m

Klemen Bunderla se je v novi pesmi popolnoma razgalil!

Klemen Bunderla Foto: osebni

Priljubljen pevec in Aktualov radijski voditelj Klemen Bunderla predstavlja novo skladbo 'Slaba kopija'. Vedno nasmejan Klemen se tokrat predstavlja v drugi luči; z zelo osebno, intimno in čustveno skladbo, s katero nam razkriva tisti tih, miren in zasanjan del sebe, ki ga še ne poznamo.

''Vsi me poznajo kot vedno veselega, gremo-se-hecat, fanta. Tokrat pa sem se odločil, da vam razkrijem svojo bolj intimno, mirno plat. V baladah zelo uživam, lažje si pustim blizu in tudi interpretacija same skladbe pride bolj do izraza,'' o odločitvi za mirno balado pravi Klemen. ''Tako kot vsi tudi sam iščem kopijo nečesa, kar smatram za popolno, najlepše, najboljše. In seveda, kot vsi, v procesu iskanja naletim na mnogo slabih kopij originala, h kateremu stremim, si želim,'' dodaja o vsebini skladbe 'Slaba kopija', ki jo je spisal Rok Lunaček, dober Klemenov prijatelj in priznan avtor: ''Ker sva s Klemenom prijatelja na skladbo gledam drugače, tudi drugače sem jo skladal – po eni strani je bilo lažje, ker Klemena dobro poznam, a hkrati z občutkom večje odgovornosti, odgovornosti do prijatelja. Pesem sem napisal zanj in verjamem, da je to skladba, ki Klemena pokaže v luči, ki je ne vidite prav pogosto; kot izredno čustvenega človeka. Takšnega, kot tudi je.''

Klemen Bunderla
Klemen Bunderla
Radio Aktual

Klemena Bunderlo najprej poznamo po njegovih voditeljskih vlogah. A še dlje kot voditelj je Klemen pevec. Pri devetih letih je nastopil na Prvem glasu Gorenjske, kot mladenič je že koncertiral s prvo glasbeno skupino. Glasbo je nato postavil na stranski tir in se posvečal radiu. A vedno ga je vleklo nazaj. Ko je izpilil svoj vokal na urah solo petja je pred šestimi leti izdal svojo prvo skladbo, sledilo jih je še nekaj. A vse do sedaj so bile zabavne, glasne – takšne, kot deluje Klemen na prvi pogled. A Klemen ima tudi svojo resno, ranljivo plat, ki nam jo je tokrat pokazal z novo skladbo 'Slaba kopija'.

Videogalerija