OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje 041 900 800
Zadnje predvajane

02:59

CAROBNO JUTRO (RMX)

BADRIC, NINA

02:56

LJETO NAM POCINJE

KOKTELSI

02:53

NORA NOC

ZAGAR, TANJA

02:46

STARI PRIJATELJI SE NE RASTAJU

ZECIC, DRAZEN

02:46

STARI PRIJATELJI SE NE RASTAJU

ZECIC, DRAZEN

02:13

FESTA MIX

JADRANSKI MAESTRALI

02:09

KAPJA VINA

ROSO, MARIO

02:03

ZLOMLJENA

RICHIE, RUSKO

21:54

HEJ BRATE MOJ

STAVROS, JASMIN

21:50

DUGO TOPLO LJETO

DJAVOLI

14. 01. 2019 12:34 | m

Aktualova voditeljica Anita Gošte v vlogi učiteljice

Simpatično voditeljico Anito Gošte je pogosto videti v družbi s Klemnom Bunderlo. Foto: Radio Aktual

Verjetno se ne bi dalo razpreti prav veliko prstov, ko bi želeli prešteti, koliko ljudi v Sloveniji ima danes dobro jezikovno znanje, ki ga lahko na najvišji ravni prenaša radijskim voditeljem in novinarjem.

Anita Gošte na Radiu Aktual poleg odgovornejših stvari in vodenja programa skrbi tudi za izobraževanje kadra, a ne le znotraj Aktuala, ampak tudi znotraj širše radijske mreže.

Pravi: »Vedno sem si želela delati v medijih, oboževala sem tudi jezik, fonetiko, nisem pa želela biti učiteljica slovenščine v šoli, ker obožujem dinamično delo. Veliko sem se uradno izobraževala in samoizobraževala, na koncu pa sem se našla v izobraževanju radijskih voditeljev in novinarjev.«

Anita je sicer pogosto na poti s sodelavcem Klemnom Bunderlo, saj določene stvari poučujeta tudi skupaj, a Klemen je zaenkrat prikovan na bolniško posteljo.

In katera so njena najnovejša spoznanja? »Sama v življenju ves čas rastem na vseh ravneh. Temu dajem veliko pozornost in si kljub pomanjkanju časa vsak dan vzamem čas zase. Tako želim tudi mojim »učencem« dati celovit paket – pripraviti jih, da postanejo ne samo radijci, ampak celovite radijske osebnosti z vsemi kvalitetami in da so pristni, da izrazijo sebe in se ob tem udobno in čudovito počutijo. Saj veste, če imamo zdravo radi sami sebe, nas imajo tudi drugi, ki so odprti in znajo sprejeti našo prijaznost in energijo,« še lepo zaključuje simpatična voditeljica in očitno tudi vsestranska učiteljica.

FotogalerijaNaj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)